Sevgilim en yakın kız arkadaşıma aşırı samimi davranıyor, kıskanç mıyım yoksa gerçekten sınır mı aşıyor?

yaklaşık bir aydır çıktığımız sevgilim var onun bir arkadaşı ve benim bir arkadaşımı ayarlayıp dörtlü date'e çıktık herkes birbiriyle çok uyumluydu zaten ama sevgilim kız arkadaşıma karşı çok samimi davranıyordu o an çok umursamadım ama eve gittiğimizde sevgilim kız arkadaşıma istek atmıştı neden yaptığını sorduğumda ortamın samimiyetiyle ve artık arkadaş olduklarını düşünerekten attığını söyledi davranışlarımdan rahatsız olduğumu belli ettim ve yaptığı şeyin çok gereksiz olduğunu söyledim sinirlenip isteğini geri aldı ardından ikinci bir dörtlü date'e çıktık aynı kişilerle ve aynı şekilde kız arkadaşıma çok samimi davrandı ve sürekli ona temaslı şakalar yaptı o an beni kıskandırmak için yaptığını düşündüm çünkü o gün ayrıydık ve arkadaşlarımız bizi barıştırmak için buluşturmuştu bir tek benim rahatsız olduğumu düşünmüştüm ama sevgilimin arkadaşının da çok rahatsız olduğu bakışlarından belliydi o gün akşam sevgilimle barıştık ama hala kız arkadaşım hakkında ufak şakalar yapmaya devam ediyor baş başayken bile bu durumdan artık çok rahatsızım kız arkadaşıma kesinlikle çok güveniyorum yaklaşık 12 yıldır arkadaşım ve asla benim rahatsız olacağım bir şey yapmaz ama sevgilimden bu konudan dolayı korkularım var onunla henüz 1 aydır çıkıyoruz ama yıllardır onu tanıyormuşum gibi hissediyorum ve onu gerçekten seviyorum onun da beni sevdiğini düşünüyorum şahsen kız arkadaşıma onun bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum çünkü o da kendi arkadaşıyla çok yakın ve arkadaşı benim kız arkadaşımdan gerçekten hoşlanıyor ve ona böyle bir şey yapacağını düşünmüyorum bilmiyorum sizce ne yapmalıyım bu konuda
Sevgilim en yakın kız arkadaşıma aşırı samimi davranıyor, kıskanç mıyım yoksa gerçekten sınır mı aşıyor?