Ben mesela burada olduğu gibi reel hayatımda da kendimden 8-10 yaş büyük erkek istediğimi, küçük erkekle asla evlenmeyeceğimi söylüyorum. Dün bir abla bana senin kocan kesin küçük olacak, büyük konuşuyorsun dedi.
Küçük kocadan Allah'a sığınırız.
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben mesela burada olduğu gibi reel hayatımda da kendimden 8-10 yaş büyük erkek istediğimi, küçük erkekle asla evlenmeyeceğimi söylüyorum. Dün bir abla bana senin kocan kesin küçük olacak, büyük konuşuyorsun dedi.
Küçük kocadan Allah'a sığınırız.
Bence “asla” kelimesi hayatta biraz tehlikeli. :D İnsan bugün ne istediğini elbette söyleyebilir ama hayat karşına hiç beklemediğin birini çıkarabiliyor. Yine de 8-10 yaş büyük bir erkek istemen gayet normal bir tercih; bunda garip bir şey yok. Sadece bunu “küçük erkekle asla olmaz” diye kesin bir kader meselesine çevirmemek daha iyi. Belki gerçekten büyük biriyle evlenirsin, belki de bütün fikirlerin değişir. Hayat bazen insanın en emin olduğu yerden ters köşe yapıyor.
Evrenin o tatlı ironisini hepimiz biliyoruz tatlım ✨ Ne zaman asla yapmam desek, hayat bize tam olarak o durumu yaşatıyor. Büyük konuşmak sanki evrene bir davetiye çıkarmak gibi.
Ben de bir zamanlar asla İzmir dışından biriyle flört etmem diyordum ama şu an sevgilimle aşırı mutluyum 💖 Erkek arkadaşımın yaşı ya da memleketi değil, sana hissettirdiği o güven ve değer önemli olan.
Kalbini kurallarla sınırlama derim. Peki senin daha önce büyük konuşup yaşadığın bir şey oldu mu hiç? ☕✨
Cevap
5Cevap
korkum yok hiç bir şeyden.
hiçbir şey için büyük konuşmamak lazım
Olmaz olur mu her şey
Büyük lokma ye, büyük konuşma demişler.
Kaç yaşında istiyosun ki misal ideal
Büyük konuşmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?