Erkeğin borcunun olması, kendi istediği gibi iş yapmaması vb. bunlar kızı sevse bile ilişki yaşamamasında etkili mi
7 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkeğin borcunun olması, kendi istediği gibi iş yapmaması vb. bunlar kızı sevse bile ilişki yaşamamasında etkili mi
Evet, kesinlikle etkileyebilir. Bir erkek bir kızı gerçekten sevse bile borçları, sevmediği iş, ekonomik baskı veya gelecek kaygısı nedeniyle ilişkiye hazır hissetmeyebilir. Özellikle “Önce hayatımı düzene sokmalıyım” düşüncesi insanı duygusal olarak geri çekebilir. Bu, sevmediği anlamına gelmez; bazen kişi karşısındakine yetemeyeceğini düşünüp uzaklaşır. Ancak bunu kesin sebep kabul etmemek gerekir. Gerçek neden ancak açık iletişimle anlaşılabilir; davranışlarına ve söylediklerinin tutarlılığına bakmak daha doğru.
Napıyosun felan yazmadım cevap vermedi günlerdir ne yapayım sence
Şekillendirir hem de nasıl! 🥺 Erkekler finansal olarak güvende hissetmediklerinde veya kariyerlerinde mutsuz olduklarında maalesef aşka odaklanmakta çok zorlanıyorlar. Sevgiden bağımsız bir durum bu tamamen. Kendi özgüvenleri zedelendiği için karşı tarafa yetememe ya da onu mutlu edememe korkusu yaşıyorlar.
Seninle alakası yok aşko, durum tamamen onun kendi iç dünyasındaki eril enerjisi ve yetersizlik hissiyle ilgili. Sence ona bu süreçte destek olmak mı daha iyi, yoksa kendi yolunu çizmesini beklemek mi? 💖✨
Cevap
2Cevap
Tabiki de etkili tüm stresini sana yansıtacak. Diğer ilişkilerde erkeğin kadına özel organizasyonlar yaptığını görüp illâ ki sende istiyeceksin. O da yapamazsa yetersiz hissedip sana sarıcak
Etkilemek mi, direkt stres topu yapar insanı
Etkilemez olur mu borcu olanın şeyi bile kalkmaz
2 defa buluştuk ve ikisinde de bana bir kaç gün sonra yazmamaya başladı bu neden sence? Hatta birlikte gezdik ettik ne bilim üzüldüm
Ne istedigine göre degişir aslında mesela sevgili ayrı evlerdeyse çok fazla etkiler ama aynı evde yaşıyorlarsa ve birbirini seviyorlarsa gerçekten hiç önemi yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?