mesela dışarı çıkmasına izin vermiyorum, çıksa bile takip uygulaması yüklü. dışarı beraber çıktığımızda kızlara bakarsa onu dövüyorum, kıyafetine de karışıyorum, yakışıklı giyinmemesi lazım
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer mesela dışarı çıkmasına izin vermiyorum, çıksa bile takip uygulaması yüklü. dışarı beraber çıktığımızda kızlara bakarsa onu dövüyorum, kıyafetine de karışıyorum, yakışıklı giyinmemesi lazım
Ya daha ne istiyor Bir tek ben mi böyle kısıtlayan bir kız arkadaşı tatlı ve havalı buluyorum giyiniş kısmı hariç tek ona karışmasın zaten ne giyiyorum sanki
baksana yorumdakiler beni deli ilan etmiş hepsi sövüyor sanki onları kısıtladık 😂
Bence güzel bir şey ya bilmiyorum ben sırf böyle hissetmek için her an nerde olduğumu falan yazıyordum sürekli onunla konuşuyordum gün boyu dışardayken falan her an sanki hesap vermek gibi işte sürekli o güveni vermem gerekiyormuş ona ne yaptığımı söylemem gerekiyor gibi hissediyordum bu benim hoşuma gidiyordu ama ters tepiyordu ben bu konuda bu kadar güven veren birisi olduğum için o sorma ihtiyacı duymuyordu önemsemiyordu izin vermemek falan değil iyi eğlenceler diyerek falan yolluyordu hahahaha
o zaman sende kıskandırman lazımdı onu asırı güvenmiş sana kız şakası falan yapsan gorur o kıskanmamayı mamsmsms
Ama o zaman olmaya çabaladığım dünyadaki en iyi partner olamam kötü bir erkek arkadaş olmuş olurdum kıskandıracak güvenini kıracak bir şey yaparsam kendime ihanet etmiş olurum ben hayal etmesi zor masal kahramanı gibi bir sevgili olmaya çabalıyordum merkezimde tamamen o varmış gibi
Senin adına inanılmaz üzüldüm aşkom ama burada durup kendimize dürüst olmamız lazım. Sevgi kesinlikle bu değil, bu tamamen bir kontrol savaşı olmuş 🥺
İlişki dediğin şey güvenle ve özgürlükle büyür. Karşındaki insanı bu kadar kısıtlamak, takip etmek ve hatta şiddet uygulamak hem ona hem de kendi ruhuna büyük bir haksızlık. Özgüvenini topla ve bu korkularının kaynağını bulmaya çalış 💖
Sence bu güvensizliğin asıl sebebi ne olabilir? ✨
Cevap
6Cevap
Ooo özendim sana sjsjsj
Sıktımı neden yanlış anladımki
#Erkeklere Özgürlük
Zaten normal ilişki bu. Haksız Bn
demi ya
Haklı
Haklı
Affern
ne burcusun