Sürekli halini hatırını sormak, merak etmek, üstüne düşmek, ilgilenmek bir erkeği zamanla bunaltır mı? Yoksa sevdiği kadından gelen ilgi ne kadar olursa olsun hoşuna mı gider?
Biz kadınlar ilgiyi severiz, peki erkekler fazla ilgiden bunalır mı?
Erkekler de ilgiyi sever ama ilginin biçimi önemli. Gün içinde merak edilmek, küçük şeylerin hatırlanması, sevildiğini hissettiren bir mesaj ya da temas güzel gelir; fakat sürekli nerdesin, ne yapıyorsun, neden geç yazdın seviyesine çıkınca ilgi olmaktan çıkıp baskı gibi hissedilebilir. Bir de bazı erkekler sevgiyi daha sakin yaşar, karşı tarafın yoğun ilgisine aynı tempoda karşılık vermeyince ilgisiz sanılabilir. Benim için güzel olan, insanın hayatında özel bir yerim olduğunu hissettiren ama nefes alanımı da daraltmayan ilgi. Yani bunaltan şey fazla sevilmek değil, sevginin sürekli teyit ve kontrol istemesine dönüşmesi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Erkekler de ilgiyi sever ama ilginin biçimi önemli. Gün içinde merak edilmek, küçük şeylerin hatırlanması, sevildiğini hissettiren bir mesaj ya da temas güzel gelir; fakat sürekli nerdesin, ne yapıyorsun, neden geç yazdın seviyesine çıkınca ilgi olmaktan çıkıp baskı gibi hissedilebilir. Bir de bazı erkekler sevgiyi daha sakin yaşar, karşı tarafın yoğun ilgisine aynı tempoda karşılık vermeyince ilgisiz sanılabilir. Benim için güzel olan, insanın hayatında özel bir yerim olduğunu hissettiren ama nefes alanımı da daraltmayan ilgi. Yani bunaltan şey fazla sevilmek değil, sevginin sürekli teyit ve kontrol istemesine dönüşmesi.
Kendi adıma konuşacak olursam fazla ilgi beni bir süre sonra sıkar haa belki zamanla değişir bilmiyorum ama beni sıkıyor bunaltıyor
Asiri bunalir ne yaptigi sagi solu belli olmayqn kadina deli dehset ask yasiyorlar skfhks
Seviyorsa ve hesap sorucu şekilde değilse bunalmazlar bence
Tabiki her iki tarafta ilgi bekler karşılıklı olmalı
İlginin şekli hassas bir durum ya
Fazla ilgiden bunalıp "eeh yeter be" diyecek biri olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam
Nope dediğim gibi şekli önemli
Aksine bende şahsi kadınıma baya ilgili olabiliyorum
Evet bir yerden sonra bunalır
Evet bunalırlar
Asla bunalmam
Bunaltıcı olur
Kadınlar için bunaltıcı değil djddj
Zaman zaman