Uzak mesafe ilişkisinde bir öyle bir böyle hissetmek normal mi, onu gerçekten seviyor muyum?

4 aylık ilişkim var ama kesin sevgililik 2 aydır var. İlk 2 ay tanışma ve yüz yüze gelme çabasıydı. Farklı şehirlerdeyiz. Ve sadece bir kere buluştuk ve sevgili bile değildik, yaşını almış 2 olgun insan olarak buluşup bir şeylere sonradan yön vermek istedik, öyle de oldu. Buluştuktan 2 hafta sonra işi sevgililiğe döktük. En başta ne yalan söyleyeyim evet bir şeyler hissettim ama kesin değildi, emin olamıyorsun. Zaman geçtikçe konuştukça daha çok sevdim ve ısınmaya başladım, özler oldum. Ama o bir tık daha fazla duygu besliyor. Ben sevgilimi seviyorum ama daha da çok sevmek istiyorum, duygularını karşılıksız bırakmak istemiyorum. Ama bazen öyle an oluyor ki nötr oluyorum, bazen durgun, sanki hissiyat yokmuşçasına bazen de coşkulu sevgi hissediyorum. Enteresan hallere bürünüyorum. Buluşma üstünde 3 ay geçti, vakit bile geçiremiyoruz, uzak mesafe ilişkisi işimizden dolayı sadece telefonla yetiniyoruz. Bundan kaynaklı mı oluyor duygu değişikliği, bana bir şeyler söyleyin. Onu kaybetmek istemiyorum.
Uzak mesafe ilişkisinde bir öyle bir böyle hissetmek normal mi, onu gerçekten seviyor muyum?