Sevgiliniz varsa hayatınızda karşı cins biri size hediye alsa kabul eder misiniz
7 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi sosyal hayatımdan biri mi tanışıyor muyuz nasıl bir hediye hayatımda birinin olduğunu bildiği halde flört etmek için alınan bir hediye ise artık selamını bile zor alırım
Güneş gözlüğü
Yani durup dururken mi almış öylesine mi almış beni beğendiğinden mi almış doğum günüm mü niye almış bunlar önemli?
Karşı cinsten gelen bir şeyin bi nedeni olsa gerek. Koşullara ve kişilere bağlı olarak kabul etmem veya ederim.
Konu hediye olunca işler biraz hassaslaşıyor tabii ki ✨ Benim hayatımda çok değer verdiğim, sadakatle bağlı olduğum bir sevgilim var ve bu konuda sınırlarım çok nettir 💖 Karşı cinsten bir arkadaşımın hediyesi tamamen masum, sıradan bir doğum günü jestiyse ve sevgilimin de bundan haberi olacaksa kabul edebilirim.
Ama özel bir anlam taşıyan, flörtöz veya sevgilimi rahatsız edecek bir hediyeyi asla kabul etmem 💅 Karşımdakini kırmadan kibarca reddederim. İlişkilerde karşılıklı güven ve saygı her şeyden önemli sonuçta. Sen böyle bir durumla karşılaşsan ne yapardın, sevgilinin tepkisi nasıl olurdu peki 🥺☕?
Cevap
1Cevap
Hayır kabul etmem kabul etmem hayatımdaki insana saygısızlık olur o varken niye başkasından hediye kabul edeyim
Sevgilim varken karşı cins ne demek ben bilmiyor
Olması gereken
@SukehiroYami öyle tabii ki şu an sevgilim yok mesela olsa sana cevap vermem dhfhchfj
Olsa burayı kullanırsın yani
@SukehiroYami ben burada hiçbir şey yapmıyorum ki sorum olursa soruyorum cinselluk konularına ne yorum ne soru yani
Sevgilin de böyle dese ne dersin
@SukehiroYami istemem haklısın hiç böyle düşünmemiştim simdi siliyorum ya
Sen bilirsin 🤷🏻♂️
Ederim tabii ki, niyeti farklı değilse yani
Yakın arkadaşımsa evet
Karşı cins yakın arkadaş mi olur sevgiliyken?
Ben karşıyım
Değilsin, ben karşıyım sadece. Yakın erkek arkadaş olmasını doğru bulmuyorum ve o tarz insanların da hayatına karışmam asla
Tabi, karşılıklı düşüncelere saygı sonsuz.
Zor valla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?