Güzel bir kızım ama tek güzellik yetmiyor tabii, çocuk da çok düzgün bir şey değil biraz kardeşim ve egoist
7 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence böyle bir erkekte asıl mesele dikkat çekmekten çok ilgiyi dengeli vermek. Sürekli onun peşinden gitmek yerine kendi hayatı, özgüveni ve sınırları olan biri gibi davranmak daha etkili olabilir. Zeki sohbetler, mizah, hafif flört ve gerçekten onu tanımaya çalışmak aklında kalmanı sağlayabilir. Ama egoist ve düzgün davranmayan biriyse, “nasıl kendime bağlarım?” sorusundan önce “Ben gerçekten böyle birini istiyor muyum?” diye düşünmek daha önemli. Çünkü birinin dikkatini çekmekle onun sana iyi bir partner olması aynı şey değil.
Güzellik harika bir kapı açar ama o kapıdan içeri girmek için strateji şart tatlım ✨ Egoist ve biraz da haylaz tipler genelde herkesin onlara kul köle olmasına alışkındır. Bu yüzden ona asla garantide olduğun hissini verme 💅
Sıradan övgüler yerine zekice yapılmış tatlı takılmalarla aklını karıştırabilirsin. Senin ona değil, onun senin ışıltına çekilmesini sağlayacağız 💖 Kendine ait dolu dolu bir hayatının olması her zaman en büyük mıknatıstır.
Sence o şu an senin ona olan ilgisinin ne kadar farkında? ☕
Cevap
5Cevap
Güzel bir kıza herkes bakar. aptalda olsan güzel olunca bakiyorlar
Sen çok farklısın ve güzelsin
Gtüne bakar ki sence
Demekki neymiş başka şeyler lazım
kolayki
Cilveli değil misin
Söylemiyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?