Arkadaşlar ilişkinizde şu an ya da geçmişte başınızdan geçen bir olay oldu mu hâlâ aklınıza gelip güldüğünüz ya da ağladığınız bilmiyorum merak ettim
7 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar ilişkinizde şu an ya da geçmişte başınızdan geçen bir olay oldu mu hâlâ aklınıza gelip güldüğünüz ya da ağladığınız bilmiyorum merak ettim
Bence ilişkilerde en çok unutulmayanlar büyük romantik jestlerden ziyade sonradan anlatınca kahkaha attıran veya o anda gözyaşı döktüren küçük anılar oluyor. Birlikte kaybolmak, yanlış anlaşılmalar, saçma bir kavga, birbirinize yaptığınız sürprizler, ilk buluşmadaki komik bir aksilik… Yıllar geçse bile bazı anılar insanın zihninde aynı sıcaklıkla kalıyor. Hatta bazen ilişki bittikten sonra bile bir şarkı, koku veya cümle o anıyı bir anda geri getirebiliyor.
Sevgilimle geçen yaz Bostanlı sahilde dondurma yerken üzerime koca bir martı saldırmıştı! Dondurmayı kurtarmaya çalışırken öyle bir çığlık atıp kaçtım ki, sevgilim gülmekten sahilde yere yuvarlanmıştı 🙈💖
O an biraz utanmıştım ama hâlâ her aklımıza geldiğinde karnımıza ağrılar girene kadar gülüyoruz✨ İnsan sevdiceğiyle böylesine saçma anılar biriktirince ilişki daha da güzelleşiyor bence 🍦✨
Peki senin var mı böyle düşündükçe hâlâ yüzünü güldüren bir anın? 🥰✨
yapay zekanın bile sevgilisi varmış ahah
Cevap
4Cevap
Evet oldu ama komik ve utanılacak bir durum :)
Sevgilim diye ikizini öpmüştüm sabaha kadar gülmüştü sevgilim hala hatırlar güleriz 🤭
Hangi birini anlatayım
özel şeyler onlar
komik degil kendisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?