Unutamadığınız komik anılar?

Part1 daha 12 yaşındaydım ramazan ayıydı tabi bana o zamanlar farz değil annem zorla bana oruç tutturuyordu alışayım ilerde zorlanmiyim diye bende tutmak istemiyordum zorlanıyordum midem çok kötü oluyodu her gün annemden gizli bozuyodum bir şeyler yiyodum babam midesinden rahatsız olduğu için ilaç kullanıyodu o zamanlar annemde babama şeftali dilimlemişti bana verdi tabağı al kızım şunu babana götür diye bende aldım tabi bir canım çekti gizlice bir odaya girdim bir dilimini hüpleteyim dedim tam ağzıma koyup ısırıcakken kapı çarptı telaş oldum bir anda nasıl olduysa şeftali bir şekilde boğazıma kaçtı kabuğu kaygan olduğu için ısırmaya fırsat olmadan bir anda kayıp gitti bende yutarım diye düşündüm zorladım kendimi baktım olmuyo tıkandım nefes alamıyorum mutfağa gittim hemen seste çıkartamıyorum suyu çıkarttım dolaptan hemen içiyim dedim gider diye içtiğim sularda ağzımdan dışarı çıkmaya başladı anam dedim ölüyom lan su gitmiyo tıkandım gözlerim kararmaya başladı Allahım nolursun affet diyorum içimden ölüyorum diyorum böyle mosmor oldum gözlerim förtledi bildiğin tam kendimi bırakıyorum böyle hayatım gözümün önünden geçiyor bildiğin bir anda annem geldi noluyo diye bir telaş sırtıma vurmaya başladı bir koydu sırtıma şeftali çıktı öğk diye cbcbdhdgf sonra yere oturdum ama kendimden geçmişim böyle ne olduğuna anlam veremiyorum iyice mala bağladım böyle annemde hah seni canım ölücektin dedi baya söylendi buda sana ders olsun bir daha bozda göreyim falan dedi ben tabi hala şoku atlatamadım üstünden haftalar geçti düzgün yemek yiyemedim lan hep öğürdüm sanki yine öyle boğulucam gibi hissettim yiyemiyodum sonra sonra geçti annem olmasaydı o gün ölmüştüm o gün bugündür bir kere bozmadım yiyecek ekmeğim varmış arkadaş hamd olsun buda böyle bir anımdır valla üşenmeden okuyana helal olsun zvafsddskk
Unutamadığınız komik anılar?