İlk buluşmada öpüşen kadın, kolay basit izlenimi mi veriyor? Bu konuda düşüncelerin nedir?

Aşk ilişkileri
24 Ağustos 2026
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlk buluşmada öpüşen kadın, kolay basit izlenimi mi veriyor? Bu konuda düşüncelerin nedir?

Aşk ilişkileri
24 Ağustos 2026
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Bir insan ne yaptığıyla mı anılmak ister yoksa yaptıklarıyla mı, bi ilişki varsa zaten bişey düşünmeye gerek yok öpsün istedigi kadar
Böyle düşünen var mı cidden? Etkilenmiştir, hoşuna gitmiştir, öpmek istemiştir.. Ne var bunda:)
Fazla tabiki muhafazakar ailenin muhafaza edemediği insanlar için normal olabilir
Daha önceki samimiyetime bağlı, bende öpüşmüştüm 🤭
Aşırı fazlasıyla abartı ve saçmalık
Sevgilimle aramda ki samimiyete ve güvene bağlı. onun isteği ve rızası olmalı ilk önce. ve kendisi söylemeli bana. olsa bile öpüşmeden daha ilerisini asla yapmam.
Kişilerin birbirine olan bağı, iletişimi önemli. Bugün buluşursun, yarın öpüşürsün olmaz. Çünkü arada bir bağ olacak kadar zaman yok. Farklı bir amaçla buluşur ve öpüşürsün orası ayrı mesele. Onda da kişiler yetişkin zaten, ne yaptıkları insanları ve bizi ilgilendirmez. Ama öncesinde bağ kurulmuşsa, iletişim varsa ve biraz zaman geçtikten sonra ilk kez buluşulmuşsa, öpüşülebilir. Bu erkeği de, kadını da basit yapmaz. Öpüşmek nihayetinde kötü veyahut ayıplanacak bir eylem değildir.
Ben ilk buluşmada fiziksel yakınlaşmayı yanlış buluyorum çünkü ilk buluşma daha çok tanışma ve birbiri ile kaynaşma ağırlıklı olmasi gerekiyor, insanlar birbirini tanımak güven hissi oluşsun daha çok sohbete zaman vermeli , ama diğer buluşmalarda yakınlık kurulabilir şartlara göre
Hayır yaa.
Duygular yeterli olgunluğa geldiğinde değil öpüşmek, her şey ilk buluşmada yapılabilir.
Ama bazen duygular bir türlü oraya gelmez.
İlk buluşma öncesinde yaşanan iletişim yoğunluğu ve şekli bunu belirler.
Seninle aynı fikirdeyim.
Yaaağni, aklın yolu bir 🤝
İlk buluşmada değil en erken 2. ya da 3. buluşmada olması ideal bence, zaten ilk buluşma genelde tarafların bribirini değerlenderdiği arada duygusal entelektüel fiziksel çekim olup olmadığının test edildiği buluşma olduğundan, yakınlık için henüz erken oluyor.
Öpüşünce erkek basit olmuyor da kadın neden basit oluyor?
Bende o zihniyeti anlamıyorum? Bu nasıl olabilir?
Kadın basitse erkek de basittir, erkek basit değilse kadın da değildir.
Kesinlikle
Erkek basit mi peki?
Ben bu olayı basitlik olarak algılamıyorum. Karşılıklı rıza varsa basit demek saçma olur. Kimse basit değil. Hormonlar istekler aktiftir o kadar.
Halen öpüşme mi tartışıyorsunuz, bu gerilik buraya mi özgü genel olarak ülke bu halde mi
Soruyu sormuş olmamız tartistig8miz anlamına gelmiyor. İlk buluşmada veya sonrasında öpüşmemek gerilik mi oluyor. bu gerilim değil tercihtir. Lütfen öpüşmeyi ilerilik, öpüsmemeyi gerilik olarak gösterip algı oluşturmayalim.
Hayır elbette değil, ama bunu soruyu sorma biçimin sorunlu ilk buluşmada öpüşen kadın basit ucuz görünür mu sorusu sorunlu zaten, biri ister öpüşür ister öpüşmez bu onu ilerici ya da gerici yapmaz ama öpüşen kadın ucuz kadın mı sizce sorusu ve altındaki öküz yorumlar gerici
Erkeklerin nabzını tutmak adına, fikirleri nedir bilmek adına sorulmuş bir sorudur. Öpüşen kadın bana göre ucuz asla olamaz. Tercihtir ve duygu yoğunluğu hormonları ne istediyse onu yapmistir.
Erkek yapınca ucuz değil de kadın yapınca mi ucuz olacak. Gelecek cevaplara vereceğim cevaplar hazır beyfendi emin olun.
Niyetiniz buysa yanlış tercih aynısını bekaret için yapılıyor, bir sürü IŞİD kafalı trol burada bakire olmazsam evlenmem mi, hamile kaldım ortada kaldım gibi paylaşım yapıp genç kadınların manipüle ediyor, sizin bu sorunuz erkeklerin geri ilkel söylemlerine alan açıyor ama siz bilirsiniz kusura bakmayın haddim değil araya girdim size iyi akşamlar
IŞİD kafalilara güzel had bildiririm emin ol
İyi geceler
Kokoş teyzeler öpüşüyormuş gibi yapıyor ya uzaktan. En fazla o
O nasıl oluyor 🤣
Yanaklar birbirine yakınlaşıyor ama değmiyor ve öpücük sesi çıkartılıyor iki taraftan da 😀
Bu iyiydi yaaa
Öpüşmek bencede aşırı fazla ama ben daha önce bir kadınla tanıştım daha önce dediğim 2018 de falan ilk buluşmada istemsizce sarıldık ve o ilişki evliliğe kadar gidecekti de olmadı.
Basit kadın imajı vermez lâkin ilk buluşmada öpüşmek bence fazla. Uzak mesafe ilişkisi ise ve uzun zaman sonra buluşuyorsa belki olabilir :)
Bu ikili arasindaki uyum ve diyologla ilgili bazen konuşmaya bile gerek olmaz ansızın herseyv olabilr bezensen tam tersi😅🤣😂
İlk buluşmada öpüşen erkek vermiyorsa kadın da basit izlenimi vermez.. erkekle kadını ayırmıyorum.. aradaki iletişime bağlı.. yetişkin insanlar isteyen istediğini yapmakta özgür..
Kesinlikle aynı fikirdeyim.
Yani daha önce hiçbir yaşanmışlık yok dümdüz ilk buluşmaysa yok bu kadarda değil yahu bu anca filmlerde olur 🤦
fazlanin da fazlasi, ilk bulusmada hic temas olmamali bence
İlk buluşmada millet 3. çocuğunu yapıyor öpüşmek nedir lo
Aslında normal ama güzel şeyleri hemen tüketmemek gerek. Bazı şeyler hemen yaşanmamalı.
önemli olan ne hissettiğin ne istediğin değil mi, verdiğin izlenim kimin umurumda
Fazla olan şey öpücük değil, hazır olmadan verilen yakınlıktır.
her ne olursa olsun ilk buluşma da el tutmayı bile düşünmek gerekir
Valla ilk buluşmada öptürmeyip ikinci buluşmada birlikte olduklarım var çokta şeyapmayın yani
İnmi Cinmi Ne Kadar Tanıyorum Ki Öpücem Mümkün Değil.
İlk buluşmada ki o ilk öpücüğün yerini hiçbir şey tutmuyor. Sonrası ilişkiler sıkıcı oluyor.
İlk buluşmada olmaz daha doğrusu iyice tanımadan bilmeden olmaz
İlk buluşmada öpüşülmez bence.
Keşke olsa 😄 nerdee öyle biri
O beni öperse olabilir
Bana bile fazla.
Hemen yapıştırım affetmem 😃
O samimiyete ve ateşe bağlı ula
En kötü ihtimalle öpüşüyorum normal
Aaaa aaaa anormal tabii yuh artık çok ayıp
Ikisininde ilk ilişkisi değilse normal
Amaç sadece cinsellikse normal
Normal değil