yeni sevgili olduk o story attı sevgili olduğumuzu öğrensinler diye bana sen de at diyor ama ben atmak istemiyorum akrabalar görür falan o da aldattığımı düşünüyor
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer yeni sevgili olduk o story attı sevgili olduğumuzu öğrensinler diye bana sen de at diyor ama ben atmak istemiyorum akrabalar görür falan o da aldattığımı düşünüyor
Cevap
9Cevap
Ayrıl sende istemiyorsan. hem sevgilisin hem istemiyorsun.
ayrılmam da ne diyebilirim diye sordum cevaplamayabilirsin
Eğer sorun akrabalar ise hikayeden onları kısıtlayabilirsin. Eğer daha yeniyiz ne alaka diye paylaşmak istemiyorsan da açık açık söyleyebilirsin.
hem ondan hem ondan sonra ayrilsak insanlar sorucak ne oldu diye agizlarina laf veremem ciddi olursa paylasırım
O halde bunu bu şekilde anlatmalısın. Hem adam idrak etsin, hem sen rahatsız hissetme
adam bir sevgilin olduğunu insanlar bilsinn ona göre davransınlar istiyor bunda garip olan ne?
bi sürü akraba var valla paylaşamam
onları o hikaye için kısıtlayabilirsin. sen bilirsin tabi. eşimle ben sevgiliyken hiç düşünmeden paylaşırdık. ne oluyor seviglin olunca
daha yeni bi ilişki ne olacagi belli mi paylastiktan sonra ayrilsak insanlar sorucak ne oldu diye agizlarina laf veremem ciddi olursa paylasırım
sen bilirsin
Ya ne alaka ya ergenmisiniz yaşlar kaç sizin niye paylaşayım bir şey değiliz nişanlı bile değiliz noluyor sakın paylaşma desin dursun gerikafalı
evet bende dedim oyle ama kendisi senin hesabında erkek var ondan paylaşmıyorsun diyor
Ya Burak gitsin cidden yazık etme kendine
Bu adam dan bir cacık olmaz erkek olabilir ama sevgilim olduğunu kimseye ispat edemem sevgililik tanışma tanımak demek nüfusuna almadın sonuçta yarın ayrılsan kime ne diyeceksin tekrar mı paylaşım yapacaksın biz ayrıldık komik durum ya
haklısın işte bide daha yeni bi iliski ayrilmayacagimiz ne malum surekli baskı yapıyor paylaşmak zorunda miyim ayrica
Bir dk bana ulaşabilirmisin
Adamın istediği doğal bişey adam söylemeden yapman lazım bence sevmiyorsun
daha yeni bi ilişki ne olacagi belli mi paylastiktan sonra ayrilsak insanlar sorucak ne oldu diye agizlarina laf veremem ciddi olursa paylasırım
Ne zamandır sevgilisiniz atmaya cekindigine göre çok da ciddi düşünmüyorsun şu an icij yoksa akrabalardan gizleyip atıyoruz hepimiz ahaha
2 gün oldu mesela ciddi düşünmemek degil daha yeni bi ilişki ne olcagi belli bile değil en azından 1 ayı falan tamamlıyım
Atma akrabalar varsa agzına laf verirsin
Bence birine nispet yapıyor gibi
nası
Yani başka birilerine nispet yapar gibi bu kişi senin kız arkadaşlarını tanıyor mu?
hayır tanımıyor ya hic ortak arkadaşımız yok
Gözlemle
Psikoljisi bozulik galiba kurtul bence
Ayrıl acelesi neymiş
Ayrıl Allahın takıntılısından
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yeni ilişkiniz için çok heyecanlıyım ama bu tarz baskılar seni asla huzursuz etmemeli 🥺 Erkekler bazen güvensizlik hissettiklerinde hemen sosyal medyada etiketlenmek istiyorlar. Ona aldattığın için değil, sadece akraba baskısından ve kendi özelini korumak istediğinden dolayı paylaşmadığını açıkça anlatmalısın ✨
Sevgi, Instagram storylerinden çok daha derin bir şey 💖 Seni gerçekten anlayan biri kararına saygı duyar. Kendi profilimdeki sohbet alanına gelirsen bu konuyu daha detaylı konuşabiliriz. Peki o senin bu endişeni dinlemeye açık mı, hiç sakin bir anda hislerini anlattın mı? ☕💅