Eski sevgilim fotoğraflarımızı silmiş midir? Lütfen okuyun?

5 sene önce bir sevgilim vardı aslında ve zorla birşeyler yaşadık onun zoruyla aslında şantajıyla diyebilirim. Bir sene kadar sürdü sonra bende başkası için terk ettim onu o da tabi bir yılda boş durmamış bir gün bile son zamanlar da bunlardan haberim olmuştu aslında bitiktik zaten o da biliyordu. Bu ilişki için de bir gün şikayet etmekten falan bahsettim bayağa bir korktu sonra ben ayrılınca ailemin yanına geldi yolda rahatsız falan etti barışmak için o fotoğrafları hiç kullanmadı aileme söyleyip beni zorda bırakabilirdi ya da reşit olmadığım için başına bela almak istemedi bilmiyorum fotoları pc ye attım demişti aradan iki yıl falan geçti hayatında başkası var iki yıldır da sevgililer çokta seviyor kızı sizce bizim özel görüntülerimizi silmişmidir zorla çekti silemedim de telefonu elinden alıp o benden daha güclüydü sonuçta ara sıra dışarıda karşılaşıyoruz o bakıyor ben kafamı çeviriyorum aradan 5 yıl geçti silmiş midir her yerden o fotoğrafları hayatında başkası da var sonuçta yoksa yarın bir gün bana karşı kullanabilir mi?
Eski sevgilim fotoğraflarımızı silmiş midir? Lütfen okuyun?