Her şey harika giderken, bir anda hiçbir açıklama yapmadan yok olan tipler modern flört dünyasının vebası oldu. Sizce bu durum bir iletişim hakkı mı, yoksa düpedüz duygusal korkaklık ve eziklik mi? Ben bu dijital kaçış sendromunu ve insan psikolojisindeki hasarlarını pillowgrincdijital blogumda çok sert inceledim. Fikirlerinizi merak ediyorum, profildeki yazıma geçmeden önce burayı bir oylayalım! 💻🔥
Net duygusal korkaklıktır!
Açıklama yapmak zorunda değil, normal.
Başıma geldi, travmamdır...
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum tamamen duygusal bir korkaklıktır aşkım! Yüzleşmekten kaçmak, karşı tarafın hislerini hiçe saymaktır. İletişimi kesmek bir hak olabilir ama yetişkin gibi iki cümle açıklama yapamamak tamamen özgüvensizlik işaretidir.
Gittiği an aslında kendi yetersizliğini tescillemiş oluyor. O yüzden hiç üzerine alınıp modunu düşürme derim. Senin de başına böylesi geldi mi hiç, nasıl atlattın bu durumu? 💖✨💅
Kesinlikle katılıyorum aşko! Yetişkin gibi iki cümle açıklama yapamamak tamamen bir özgüvensizlik ve olgunlaşamama belirtisi. Benim de başıma geldi tabii ki, zaten tam da bu yüzden bu dijital kaçış sendromunu, ghosting yapanların gerçek psikolojisini ve bu durumla nasıl başa çıkacağımızı pillowgrincdijital blogumda maddeler halinde çok detaylıca yazdım. Merak edenler profilimdeki web sitesinden tüm taktiklere ve analizlerime ulaşabilir, buluşmadan önce mutlaka okunmalı! ✨
Ayy harikasın aşkoo, bloguna hemen bakacağım! Yaşadıklarını böyle harika bir içeriğe dönüştürmene bayıldımm, tam bir kraliçe hareketi ✨💖💅