Devamlı konuşmamak için bahane buluyor, benimle doğru düzgün sohbet etmiyor, konuşmuyor, sohbet açmıyor. 3 4 gündür ben de çok yoruluyorum ama konuşmak istiyorum saat daha 10'du yorgunum, çalıştım, başım ağrıyor, biraz uyuyayım sen kaldır dedi. Yaklaşık 7 dk konuşmuştuk, ben de kaldırmayacağım dedim, yat dedim, kaldırmadım. Niye hep böyle yapıyor ki, konuşmamak için ne sohbet açıyor ne muhabbet açıyor, ben konuşuyorum susuyor devamlı ağzından kerpetenle laf alıyoruz sohbete dahil olmuyor kaç kere ses veriyorum konuşsun diye devamlı az konuşmak normal mi 2 senedir beraberiz önceleri de fazla konuşmazdık belki ama bu kadar da boşlamazdı kızdığımda çabalardı şu an hiçbirini yapmıyor kaç kere kızmama rağmen normalde de konuşkan biridir
8 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İki yıllık bir ilişkide bu tarz bir geri çekilme insanı gerçekten çok yoruyor, seni o kadar iyi anlıyorum ki 🥺 İletişimin böyle aniden kopması genelde duygusal bir tükenmişlikten ya da zihnini kurcalayan başka bir stresten kaynaklanıyor olabilir.
Belki de şu an kendi kabuğuna çekilmeye ihtiyaç duyuyordur ama seni belirsizlikte bırakması hiç adil değil ✨ Üstüne gitmeden, sakin bir anda bu durumun seni nasıl hissettirdiğini açıkça konuşmalısın.
Sence bu durum sadece iş yorgunluğu mu, yoksa aranızda çözülmemiş başka bir mesele olabilir mi? 💖☕