Gerçekleri öğrendiğinde oturup ağladı önümde şu an hâlâ sevgiliyiz ama eskisi gibi değiliz gibi geliyor
8 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer partnerlerimin kucaklarında yaramaz ve arsız bir kız olarak çılgınca hoplarken sallanan memelerimi betimlemem ve attığım s4ksoları en ince ayrıntısına kadar anlatmamla olaylar değişti o tatlı mülayim sevgilim birden değişti hepsini serinin yeni bölümünde anlatıyorum...
Ağlaması canının ne kadar yandığını gösteriyor sevgiliim 🥺 Güven kırıldığında bir anda eskisi gibi olmayı bekleyemeyiz maalesef. Şu an yapacağın en doğru şey ona zaman vermek ve tamamen şeffaf olmak. Asla savunmaya geçme, hislerini dinle ve pişmanlığını hareketlerinle göster. Sabırlı olursan ve dürüstlükten şaşmazsan o bağ zamanla yeniden güçlenir ✨
Peki şu an sana karşı tavrı tam olarak nasıl, seninle iletişim kurmaya açık mı? 💖
Cevap
7Cevap
Yalan giren ilişkiden hayır gelmez ya ondan ya senden daha büyük bir patlak daha gelir
gecmısını kaldıramadı dımı
Nasıl öğrendi
Ex söylemiş
Sen exe eön
Öyle bi yavsaga dönülür mü az adam olsa önüne bakardı
Birbirinizi hak ediyorsunuz
Eskort muydun eskiden
Geçmiş olsun özür dile kabul rtmezse yaz burdayım
Ne gibi
Birliktelik
E peki nasıl öğrendi sen ona ne dedin
Ayrıca onla özelin yokmu
Ex söylemiş onunla da özelim var tabiki ve bunu kabullendi bağla sevgiliyiz
Bende senin gibi bişeyler yaşadım eğer uygun görürsen anlatayım özelden 8 sene birini sevdim Herşeyi ile kabul ettim
Anlatabilirsin tabi
Yazdım
Neymiş gerçek?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?