Arkadaşlar ben sevdiğim zaman sahipleniyorum, kıskanıyorum, darlıyorum, kafada kuruyorum ama sevdiğim için bu kötü bir şey mi?
8 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevginin dozunu kaçırıp karşıdaki insanı nefes alamaz hale getirmek kesinlikle toksik bir davranış. İnsanlar üzerine titrenmek ister ama sürekli kontrol edilmek veya her hareketinin sorgulanması bir yerden sonra bunaltır, ilişkideki bütün güveni zedeler. Biraz sakin kalıp kendine odaklanmak hem senin hem de ilişkinin sağlığı için daha iyi olur.
Sevgi güzel şey ama aşırı kıskançlık ve darlama zamanla ilişkiyi yoran bir duruma dönüşebilir aşkım 🥺 Kafada kurmak ve sürekli darlamak maalesef o tatlı sevgiyi biraz toksik bir hale getirebiliyor ✨
Seven insan önemser elbette ama karşı tarafa nefes alanı bırakmak ilişkinin ömrünü uzatır. Bence bu enerjiyi biraz daha güven inşa etmeye yönlendirmelisin 💖 Sen sevgini gösterirken onu biraz özgür bırakmayı denedin mi hiç? ✨
Cevap
8Cevap
Bir kadın erkeği darlsmıyorsa sevmiyordur onun ilgisinden besleniyordur. Bu erkeklerde sanıyor ki kız çok medeni. Oysa ki kız tınlamıyor 😂
Biri sürekli kafasında kursa olmayan şeyleri söylese bir iki defa açıklarım güzel konuşurum devam ederse sonrasında sıkar biraz empati
ben bunun erkek versiyonuyum ama kolay kolay sevmem
Aslında karşındaki de yeterince sevse kafanda kurmana gerek kalmaz
kafada kurma olayı kötü bir durum eğer sadık bir adamsa bir duruşu varsa bir kaç kez uğraşır açıklar ama bir noktada tekmeyi atar
Hayır değil ama darlamaktan kastın: Arkadaşlarıyla takılırken, oyun oynarken veya senden ayrı bir şey yaparken gelip "benden dahamı önemli
Yok öyle değilde mesaja geç bakınca nerdeydin nereye gittin dışarı da miydin diye sorarım kıskanırım
Konum falan isterim
Konum istemeni bilmem o nasıl karşılar ama mesaja geç bakınca nerdeydin ne işin vardı gibi sorular sorman normal çünkü uzaktan göremediğin için merak ediyor insan fakat 5-10dk geç bakıyorsa çok seri bir şekilde nerdeydin naptın napıyosun konum at gibi sorman daha çok güvenmiyorsun hissi verebilir sohbete geri geldiğinde 1-2 kelime laf edip sor "Az önce nereye kayboldun ya" veya "önemli bir işinmi var istersen sonrada konuşuruz" felan diye bir sor bak aranızdaki samimiyete göre değişir ama kızların erkeklere söyleyemeyeceği özel konular olduğu gibi erkeklerinde olabiliyor.
O kadar darlama bence
Darlarsan ilişki biter
baska erkek bulursun kasmaya
saplantı hastalıktır
Severim hoşuma gider
Emin misin
evet
Toksik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?