Sevgilisi olan insanları aşırı kıskanmam ve gördüğümde aşırı sinirlenme hali?

23 yaşındayım. 15 yaşından beri ailem ve kendim için çalışıyorum. Tarikatci ve aşırı muhafazakar bir ailede dünyaya gelmenin kurbanı oldum birazcık aşırı cekingendim ve sadece başkaları için hareket ederdim. Ama dünyaya bakış açım 21 yaşına kadae değişmedi. Oyun iş okul uyku şeklindeki maratonum esnasında konuştuğum kızlar olsada tek sebebi bu olmamakla birlikte hiç sevgilim olmamasını geçtim samimi kız arkadaşım bile olmadı. Şuanda ise anime izleyip oyun oynayıp işe gidip uyuyorum. Ve bu döngü böyle devam edicek gibi hissediyorum. İçki alkol kötü alışkanlığım yok. Ama bu alışkanlıklara sahip olup o kız benim şu kız benim gezen insanlara bakan kızların bana hiç bir ilgi göstermemesini anlamıyorum. Çirkin değilim ama yakisiklida değilim. Sadık olabileceğim ve ölene dek beraber olabileceğim bir kız arkadaşa ihtiyacım var. Ama hep benden daha çirkin insanların kollarında gezen güzel ya da orta üstü insanlar görünce kendi içimde deliriyorum. Özgüven eksikligim yok. Kendimlede bir problemim yok. Ama romantizm yaşını geride bırakmak üzereyim. Bazı şeyleri deneyimlemeden 30 yaşında yaşanılan aşk ya da romantizmin 23 ya da daha gençken yaşanılan romantizmin arasında fark olduğunuda biliyorum. Korkuyorum. Kısmetin elbet karşına çıkar diyenleride anlamıyorum. Etrafımdaki neredeyse herkes evliliğinden memnun değil. Çoğu kişi boşanmış. Böyle bir zamanda ben mi mutlu olacağım ya da doğru kişi bana kısmet adı altında denk gelecek? Bu konuda anksiyetem her düşündüğümde devreye giriyor. Benimle oyun oynayacak anime izleyecek bana gezmeyi, sevmeyi öğreticek bana hayatın anlamını ve edindiğim sorumluluklar üzerinden hayata olan bakış acımı değiştiricek bir tek aday çıkmadı. Böyle şeyler yazınca duygu sömürüsü ya da saçma sapan şeyler görüyorum. Ama gerçekten dayanamıyorum. Bomboş bir kalp taşıyorum ve çoğu insandan fazla hakediyorum kız arkadaş edinmeyi. Elbet suçum vardır bende kusursuzum demiyorum. Ama gerçekten duygusal anlamda boşlukta olmaktan bıktım. Kafa dağıtiyorum unutuyorum derken başka sanaldan arkadaşımın sevgili yaptığını görünce tekrardan deliriyorum. Kıskançim evet ve bunu itirafta ediyorum. Bu kötümudur bilmem ama açık sözlüyüm hayatımın her aşaması geçerli olan bu durumum. Yardım edin dostlar lütfen...

Sevgilisi olan insanları aşırı kıskanmam ve gördüğümde aşırı sinirlenme hali?