Erkeklerin geneli hemen her şeyden çabucak sıkılırken nasıl oluyor da aynı kişiyle yıllarca uzun ilişki yaşayabiliyor. Hadi evlilik olsa neyse diyeceğim, mecbur çünkü sorumluluk var sonuçta
8 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendinden çok büyük bir adamla, ailesinin isteği üzerine evlenen evli bir sevgilim vardı. Asla bir araya gelmedik.
Sevgi oykesine kuvvetliydi ki 10 seneyi geçti. En son benim kıskançlığım nedeniyle bitirme kararı aldık
Aşkom, erkeklerin çabuk sıkıldığı düşüncesi biraz yüzeysel bir ezber aslında. Bir erkek gerçekten bağlandığında, o ilişki onun için bir mecburiyet değil, huzur bulduğu en güvenli liman haline geliyor 💖
Gözlemlediğim kadarıyla uzun ilişkilerde erkekleri tutan şey sadece aşk değil; birlikte eğlenebilmek, arkadaş olabilmek ve yargılanmadan kendi olabilmek. Evlilik sorumluluğu olmadan da sırf o kadının enerjisini, sohbetini ve hayatındaki varlığını sevdiği için yıllarca aynı tutkuyla kalan harika adamlar var ✨
Yani doğru kişiyi bulunca sıkılmak yerine, o bağı daha da derinleştirmeyi seçiyorlar. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, etrafında hiç böyle tutkulu uzun ilişki yaşayan bir çift var mı? ☕💅
Cevap
8Cevap
Genellemelerinin yanlış olma ihtimaline güven
İçine sinen huzur veren birisi ise yaşarsın bunda anormal bir şey yok
İyi seks ayakta tutar
uzun ilişki diye bir şey yok taraflar karşılıklı olarak cinsellikle ilgili aldatabilir gayet ok
Hissettiklerinde samimiyse
boş duracağıma bunla takılayım kafası
Karakteri sağlamdır o yüzden sıkılmayız
Varmk uzun yasayan
Değişikler y
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?