Merhaba, uzun süreli ve evlilik teklifiyle taçlandırılmış bir ilişkim var. Erkek arkadaşım yurt dışında çalışma kararı aldığı için gidecek. Fakat ailem de haklı olarak bir adının konulmasını istiyor. Bunu erkek arkadaşıma nasıl söylemeliyim?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Dümduk yüzüne söyle. Çekinme adını koysun dışarda gözü kayar açılır falan :) zaten uzun sureli bir iliski ise birbirinizi yeterince tanimissinizdir.
Gözünün kayması vs böyle bir şey beklemiyorum. Yeterince ilgi alaka ve sevgiyi veriyorum. Alımlı ve güzel bir kızım bu konuda da sıkıntı yok
teklif geldigine gore adini soz Nisan gibi gitmeden koymaniz mantikli olur. Uzatmanin beklemenin anlami yok. Bir yola girilmis ve hizlica yolu tamamlamak lazim
Abi şurada tek mantıklı yorum yapan sensin ya bir eig hakettin
Simardim simdi 🙃 Hayırli isleri uzutmamak lazim. İkinizde kafanizda belli başli şeyleri netlestirmis ve bir yola girme karari vermissiniz. Millette bilsin basınız bağlı:) Hayirli olsun allah mutlu mesut etsin sonuna erismeyi nasip etsin kem gozlerden sakınsin;)
Amin abicim çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için :))
Evlilik teklifiyle taçlandırıldıysa sevgiline söyle ailem artık tanışmak istiyor diye
Bunu daha önce söyledim
@Gvardiol bunu beni görerek mi söylüyorsun? Ha eğer öyle değilse boş yorumunu kaldırmalısın. Evlilikten kastım çocuk yapıp oturmak değil zaten bir mesleğim var ve bir erkeğe bağlı kalmam gerekecek bir durum da yok.
Aşkım niye cevap veriyorsun ki boşver😄
Çok haklısın fakat her kızın kendine ait bir güzelliği vardır. Bunu sürekli söylerim. Dış görünüş mühim değildir bir de insanın içi güzel olmalı en başında
@soran meslek nedir
Şu kızların birbirine aşkım bitanem gibi laflar söylemesine de ayrı bir tiksiniyorum. Midemi bulandırıyor
Ben de şu erkeklerin gereksiz yorum yapmalarından kendi hadlerine olmayan konulara burunlarını sokmalarından tiksiniyorum. Midemi bulandırıyorsun :)
Senin mideni bulandırmak beni sadece memnun eder.
Hemcinsine aşkım cicim diyen "samimiyetsiz" insan...
@Gvardiol ben bir problem görmüyorum ve kız arkadaşım bana gayet samimi bir şekilde yaklaşmak istedi. Şimdi siz samimiyetsiz dediğiniz için o samimiyetsiz olmayacak. Bir yorumu yaparken lütfen karşı tarafın bir kadın olduğunu ve duygu düşüncelerinin de genel olarak sizlerden daha farklı olduğunu düşünerek centilmen bir şekilde yorum yapmaya davet ediyorum.
Tamam daha fazla konuşulacak bişey yok zaten.. iyi geceler
Aynı tanıdığım birisi vardı gitti orada baksa varlıklı bı türk kızı buldu iş buldu arabada aldı kız buna gül gibi yaşıyor orada aklın varsa gönderme orada para bozuyor kizlar bozuyor turkleri
Böyle bir düşüncem yok
Evlilik dusunmuyorsan ailene de o zaman
Evlilik düşünmessm neden ailemle tanıştırmak iştiyim abicim?
Böyle bl düşüncem niye yok diyorsun o zamn ne konuda bunu söylüyorsun
Yazdığın yorumdan haberin yok delireceğim. Diyorsun ki para bozar imkanın varsa gönderme diye. Bende diyorum ki böyle bir düşüncem yok. Böyle bir şey yapacağını sanmıyorum? Şimdi oldu?
Sen öyle san ve kendini avut zaten gidenler sırf para için gidiyor dimi oraya
Ee tamam diyelim ki böyle bir halt yedi.. oturup ağlamam bakarım yoluma kendi kaybettiğine yansın. Fakat böyle biri değil ve böyle bir şey yapmayacağını biliyorum.
Ah ah şu bilmişlikleriniz yok mu beni delirtiyor siz hiç bir şey bilmiyorsunuz erkekler hakkında boşuna yok şöyle böyle deme nereden biliyorsun diye sorarsan ben hayatım boyunca yurtlarda askerde kaldım bı erkeği görsem ne olduğunu çıkartırım sana o yüzden hiç böyle övünme siz bu yüzden mutsuzsunuz senin gibiler yüzünden çok bilmişlik tasliyorsunuz
Erkekler hakkında bir şey bilmiyorsam de kendime bilmiyorum bunun sizi germesine gerek yok. Ben mutsuzum bana yardım edin! Diye bir yardım çağrısında bulunmadım. Erkek arkadaşıma nasıl söyleyebilirim diye bir öneride bulunmanızı istedim. Peki ya siz neden sarmaşık otu gibi bir oraya bir buraya atlıyorsunuz? Birinci olarak karşınızda bir kadın olduğunu unutuyorsunuz ve çirkefleşmeye başlıyorsunuz, ikinci olarak yorumunuza saygı duyarak geri dönüt sağlamaya rağmen konuyu uzatıp benim sinirlerimi hoplatıyorsunuz, üçüncü olarak ay evet aldatır bu adam beni diyince içinizin yağları eriyip işte erkek be diyecek bir zihniyete sahip birine benzetebildim ancak sizi. Lütfen özgüvensizliğinizi basit insanlar üzerinde deneyin. Yorumunuzu kapatabilmek imkanım olsaydı kapardım. Şu zamana kadar saygı duyup da yorum yaptığım için kendimden özür diliyorum.
Ben size kin beslemiyorum kadınların geneli bu hatayı yapıyor biliyorum ediyorum gibi cümleler keskin ve net cümlelerdir ikincisi çirkefleşmedim sadece gerçekleri söyledim ve her türk kızı gibi zorunuza gidip bana laga luga yapma dedin kısaca ben sana sadece fikirleri mı sundum ayrıca bı kadın kendini bu kadar düşünmemeli öyle bı halt yerse kendi bilir kendi kaybeder bu cümlede kendini bı hiç gibi saymissin ben buna istinaden uzattım neyse sana düşüncelerine iyi geceler
uzun süreli ilişki güzeldir
şaka mısınız
Şaka olsa gülerdim ablacım?
Direk söyle