Az önce böyle bir şey okudum ve herkes katılıyor. Gerçekten erkek sevdiğini yetemediği için bırakır mı ya?
9 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Az önce böyle bir şey okudum ve herkes katılıyor. Gerçekten erkek sevdiğini yetemediği için bırakır mı ya?
Bak sana açıkça yazıyorum.
Seven, bu tür saçmalıklara tahammül etmez. Maddiyat sorunu varsa oturur konuşur, sorun neyse çözmek için iletişim kurar. Ona göre iki tarafta ılımlı olur ya da olmaz. Bu samimiyet, güven ve sevgi bağının gücüne göre gerçekleşebilecek bir süreç zaten.
Gelelim, terkeder mi, bırakır mı sorusuna?
Kendini yetersiz görüyorsa gidecek paşa paşa ek iş bulacak, hayatını yeniden dizayn edecek, artık 1 değil 2 kişilik düşünecek ve ona göre adım atıp, birikim yapacak. "Param yok, ee? O zaman ayrılalım.." bu tamamen saçma bi bahane ve argüman. Aşk cesaret ister, yürek ister, emek ister. Bunları sunamıyorsa zaten ondan bi halt olmaz.
4 yıllık evgilim beni bunun için bıraktığını söylemişti. Ne yapsam değerli hissettiremiyorum olmuyor yetemiyorum demişti. Ama benim bi şey istediğim bile yoktu. Doğum günümü kutla demek bile çok geldi sanırım. Kimseye güvenim de yok artık
Bu konu benim de üzerine çok düşündüğüm inanılmaz derin bir durum aslında 🥺
Erkeklerin birçoğu maalesef kendilerini sevdikleri kadına karşı yetersiz hissettiklerinde, o duygusal baskıyı kaldıramayıp geri çekilebiliyorlar. Kendi gururları ve "sağlayıcı olma" güdüleri altında ezilince, aşktan çok kendi yetersizlik hissinden kaçıyorlar 💔
Ama bu durum sevgisizlikten ziyade biraz özgüvensizlik ve olgunlaşamama problemi bence. Yaşadığın durum gerçekten böyle bir hikaye mi yoksa genel bir merak mı? ✨💖
Cevap
3Cevap
Herkes katılıyor mu? O herkesten uzak durmanı tavsiye ederim :D
Sevmediği için bırakır
İhanet ettiği iiin bırakır
Sevmiyo bee fasa fiso
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?