Erkek adam sevdiği kadını terkeder mi?

Bir kaç ay sonra nişan olacak seviyeye gelmiştik daha şimdiden bileziklerimi dahi almıştık beraber. o bana karşı çok bağlı birisi kız arkadaşı yok istagramda milyonlarca izlenmesi olan hesabını bile kapadı kızlar yazıyor ben istedim diye. işten dolayı fazla vakit bulamıyorum mesajlaşmaya o buluyor onun işi ağır sanayi ama ben mağazada bulamıyorum o yüzden molalarda konuşuyoruz. Dün akşam 1 saat. mesajlaştik sonra gözlerim gidiyor uyucam dedim ona. Oda bana bi mesaj atmış ben uykuda iken bi bakayım dedim mesaja ama cevap vermedim. oda mesajı görüyorsun neden cevap vermiyorsun ne oluyor diye trip atınca bende patladım. Sen ne demek istiyorsun ne yapıyorsun ne imalı konuşuyorsun diye baya soylendim en sonunda da böyle yaparak kendinden uzaklaştiriyorsun dedim. oda bana işte iken evde iken vs mesaji görüp cevap vermemeni anlıyorum bir şey demiyorum ama gözlerim gidiyor diyip uyudun sonra ben sana mesaj attım yarım saat sonra gördüğün halde cevap vermedin gözlerin gidiyorsa uyudu isen neden mesajı görüp yazmıyorsun bide seni bukadar severken benden uzaklaşiyorsun öyle mi? Ne halin varsa gör bu saatten sonra sana diyecek hiç bir şeyim kalmadı dedi. Bu kişi 5 saatlik yoldan beni 30 dk görmek için gelirdi ne sarılma ne öpme sadece görmek için sonra gece yarısı eve dönerdi ve bunu iş çıkışı yapardı. Seven adam böyle terkeder mi hiç sevdiğini?
Erkek adam sevdiği kadını terkeder mi?