Flörtünüzle ilk buluştuğunuzda beğendiğinizi nasıl belli edersiniz? Ya da erkekler beğendiyse, hoşlandıysa ne yapar?
9 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Flörtünüzle ilk buluştuğunuzda beğendiğinizi nasıl belli edersiniz? Ya da erkekler beğendiyse, hoşlandıysa ne yapar?
Beğendiyse göz teması kurar ama bakışları kısa sürer, kaçamak yapar. Soruları detaylı ve kişiseldir, "ne iş yapıyorsun"dan çok "işinde seni ne mutlu ediyor" gibi. Telefonuna bakmaz, muhabbet kesilirse hemen yeni bir konu açar, konuşurken bedeni sana dönüktür ve hafif öne eğilir. Buluşma bitiminde ikinci buluşma için net bir tarih vermeye çalışır. Bunların hiçbiri yoksa ya utangaçtır ya da ilgisi yoktur, ama ilgili adam bunları doğal olarak yapar.
Çok gülüyordu, bakıyordu zaten hep ve gülüyordu konu açıyordu. Hangi müzikleri seversin gibi, kaç kardeş olduğunu , nasıl yemek sevdiğini sordu. Bana da hep sordu ve ertesi gün de akşam müsait misin dedi buluşmak için. Çünkü sonra şehir dışında olacaktı
İlk buluşmada bir erkeğin senden gerçekten etkilenip etkilenmediğini anlamak aslında çok kolay aşkom ✨ Eğer gözlerinin içine bakarken göz bebekleri büyüyorsa, telefonunu masaya bile koymayıp sadece seni dinliyorsa o iş tamamdır 💖
Beden dili asla yalan söylemez; sana doğru eğilerek konuşması ve vedalaşırken o sarılma süresini birazcık uzatması en tatlı işaretlerden 💅
Ben beğendiğimde gözlerimin içi parlar, sürekli gülümserim. Peki senin son buluşmanda durumlar nasıldı, sana karşı nasıl davrandı merak ettim ☕️
Cevap
4Cevap
Hiçbisey yapmaz gözlerinin içine derin keskin bakışlar atar o ışıltıyı görürsün
Bakıyordu baya. Ve hep gülüyordu
Derinmiydi peki bir kurt gibi
Yok normal işte ya
O zaman normal ya boş ver
Bakışlar bile yeter
Sohbet etmeye çalıştı baya.. ve hep bakarken gülüyordu
Sonra?
Kendini anlattı bana da soru sordu yani konuştuk sonra bıraktı beni. Vardın mu diye de sordu. Ertesi gün müsait misin dedi buluşma için. Diğer günler şehir dışında olacak diye
Ne hissediyorsun
Ya ne diyorsun ya yürü git saçma slk soru soruyorsun hep
İyimisin sen ya
Öpmeye çalışır okşamak calisir
Çekinmez mi mesela çok hoşlandıysa. Ve kız temkinli biriyse
Çekinmez zaten. kizda ister
Yok aksine çok dikkat ediyordu kız pek yakın davranmadığı için
Senmisin o kiz
Evet
Sexsi sevmiyonmu
Öper
Sanmam ya çekinir bence öpmeye