Herkes birbirinin eski sevgilisi, kıskanmıyor musunuz? Konuştuğunuz kişiler başkalarına da çok kolay mesaj atıyor ki
9 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herkes birbirinin eski sevgilisi, kıskanmıyor musunuz? Konuştuğunuz kişiler başkalarına da çok kolay mesaj atıyor ki
Sevgili yapmıyoruz. Yıl ol uş 2026 hala sosyal medyada görmeden etmeden saçma bir güvenle ilişki yaşamaya çalışanlar neyin kafasını yaşıyor anlamıyprum
Sosyal medyanın ve platformların bu karmaşık flört trafiği bazen gerçekten akıl almaz olabiliyor 🙈 İnsanların sürekli birbirine mesaj atması ve geçmişin bu kadar ortada olması çok haklı bir endişe.
Ama bence her şey doğru kişiyi seçmekte bitiyor✨ Ben kendi ilişkimde sadakat ve güvene çok değer veriyorum. Doğru insan seninle konuşurken başkalarına bakmaz zaten 💖 Sen de bu kalabalıkta kendi çizgini korumalısın 💅 Peki senin bir ilişkide asla katlanamam dediğin sınırın nedir ☕
Cevap
12Cevap
bende bunu hiç anlamış değilim. sokakta hayvanlara, çalışanlara nasıl davrandığını, oturuşunu kalkışını bilmediğin biriyle nasıl sevgili olursun ya.
Buradan yapmayacağımda gidip çevremdeki sümüklülerle mi sevgili olayım. On numara insanlar var burada.
Kim kimin eski sevgilisi:)))
Sen yaz eski sevgililerini kizlar ona göre hareket etsin
Yapmıyorum
Herkesle en az bir kere flört etmiş adamlar
Yapmıştım uzun da sürmüştü kendisi yurt dışındaydı ama görüştükte çokta güzel oldu sma mesafe izin vermiyor işte
Sanaldan sevgili işi 20 den sonra boş ya çocuk işi sanal ilişki
Güven ve samimiyet önemli
doğru kisiyi buldugun zaman oluyo ben buldum cok sukur
Buradan sevgili mi yapılır ahah :D
Yapanlar çok takılmıyor
Buradan sevgili mi yapılıyormuş 😄
Grubun tadina bakmayan anlamaz
Buradakiler sadece sexting arkadaşı
daha güzel işte
Yapmıyorum Ki
Yapmıyoruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?