Aile & Toplum Nasılsınız aşkitoşkitoşkolar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ay hepinizi yerim ben bu ne tatlılık yaaaa surata bakkkk yicem siziiii göbüşünüzü de😌🫶🏻🫶🏻💓😘 Güncellemeler+1 yıl İyi gecelerr hepinize lokumlarımmm ben uyuyum en iyisi 💓💓💖💖💖💖💖💖💖🫶🏻🫶🏻🫶🏻💖 Nasılsınız aşkitoşkitoşkolar? Cevapla Aşk Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Oy oy o senin tatlılığın yavrum bende seni yerim 😘😘😊 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ayyyyy ne tatlısınnnn yicem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ye yavrum bende seni yerim Yorumla
Yusufaras33 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ne diyorsun nerden bu sevgi 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sevmim mi siziiii Yorumla
Kıvanç334 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 61% +1 yıl Nasıl olsun bee iyi değilizzz her zamanki gibi 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Ayyyy deme öyle bebisimmm mutlu olmaya calısss Yorumla Kıvanç334 +1 yıl Çalışıyorum gülüm olmuyor sanki ben istemiyor muyum şu tipime bak hele hak ediyor muyum Yorumla Soran +1 yıl Olur olur sıkma canını aşkk💖 Yorumla Kıvanç334 +1 yıl Cancağızım olmadı çok denedim ♥️ Yorumla Soran +1 yıl Umarım olur bebegimm üzülmeee 💓💓🫶🏻🫶🏻🫶🏻 Yorumla Kıvanç334 +1 yıl Gülüm olmaz boşuna şey yapma hak etmeyen birisi nası olur offf ♥️♥️🌹 Yorumla Soran +1 yıl Hak ediyorsundur bebekkk neden öyle diyosun 💖 Yorumla Kıvanç334 +1 yıl Bence etmiyorum aşkk etmiyorum etseydim bu yaşıma kadar en az bir tane sevgilim olurdu yaa Yorumla Soran +1 yıl Neden olmadı pekiii🥺🥺🥺 Yorumla Kıvanç334 +1 yıl Bilmiyorum ki hep sorguladım bazıları çirkin dedi bilmem ne dedi her şeyden soğudum Yorumla Soran +1 yıl Kendileri kaybeder aşkım böyle şeyleri takma 💓 Yorumla Kıvanç334 +1 yıl Elimde değil ki bebeğim sen olsan aşkım ya Yorumla Kıvanç334 +1 yıl Hee aşkım Yorumla
HaYaTiAnLaM Takip Et Xper 7 Yaş: 103 , eic 91% +1 yıl İlk benden basla nolurrrt🥺🥺🥺 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Seni yedim bile askkk kedişimmm 💓 Yorumla HaYaTiAnLaM +1 yıl Ohh ne güzel aşk kedişin kurban sana 😍😍 Yorumla
cutebtpsycho Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 40% +1 yıl Şşşşşş sakiiinnn.. Keyifler tıkırındaaa. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ayyyyy seni de yerim aşk çikolatasoıııı Yorumla cutebtpsycho +1 yıl Ye beni Yorumla Soran +1 yıl Oyhhhh bebek 💓 Yorumla
griyy Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 31% +1 yıl Yağcı seni bende yedim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yağcı değilim sana yanığımmm aşkımmm Yorumla griyy +1 yıl 😂😂 Yorumla
26042022 Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Aşkitoşkitoşko'da oldum sonunda 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Başka ne olmak istersin aşk küpüm Yorumla 26042022 +1 yıl Aşkitoşkitoşko'da kalalım bunun üstü yok zaten Yorumla Soran +1 yıl Sen bilirsin bebeğimmmm Yorumla
aliali1926 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 690 cevap paylaştı. Bizde seni yemek istiyoruz 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yiyin aşkitoskolarrrr Yorumla aliali1926 +1 yıl Gel de yiyim o zaman Yorumla aliali1926 +1 yıl Gel de yiyelim o zaman Yorumla
JackRocker Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Sen fazla içme sana yaramıyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bende seni yerim bebegim 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Oyhh bebeksin 💓💓💓 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sende balim ama herkezi yiycegine hoslandigin cocugu ye once bence😊 Yorumla Soran +1 yıl Hepiniz benim sevgilisimsinizzzzz 💓 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Saol canım ama her erkege yazma boyle ya yorumlarda bi tane sevdigin olsun yeter☺ Yorumla
oguzhans0303 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Sağol canımın içi 😊🦁❤️ 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ayyyy💖 Yorumla
İmpossible33 Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl :D :D kanka canın mı sıkıldı işletiyon milleti 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hepinize aşığım sadece olay buuu askooo 💓 Yorumla
Delirdimmine Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Keşke şu kadar mutlu olsam 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ayyy yerim seni ben olursun tabi aşkımmm Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,6b cevap paylaştı. Yemek yapıyorum 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yemek yerine seni yeseeem çünkü sende bi tatlısınnn Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Bugün de herkes bana yürüyor mk ghjj Yorumla Soran +1 yıl Ayyy 💓 Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Hihi Yorumla
S2mdesanki Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Çok iyi sen 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İyiyim aşkkımmm Yorumla S2mdesanki +1 yıl Süper ozaman aşkım hayat sana güzel olsun Yorumla
Kim_Dötümü_Elledi Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl İyiyim aşkım sen 0 10 Yorumla Soran +1 yıl İyiyim balımmmmm Yorumla Kim_Dötümü_Elledi +1 yıl Baldan daha tatlıyım yalnız ben Yorumla Soran +1 yıl Öyle mi aşkkk Yorumla Kim_Dötümü_Elledi +1 yıl Öyle yavru Yorumla Soran +1 yıl Ohh 💓💓💖💓💓💓💓 Yorumla Kim_Dötümü_Elledi +1 yıl Bana 1 tane kalp versen yeter oda kendininki olsun Yorumla Soran +1 yıl Sen bu işi biliyorsun askkkım sana kalp feda olsun 💓 Yorumla Kim_Dötümü_Elledi +1 yıl Yavrum al ömrüm senin olsun Yorumla Soran +1 yıl Bi tanesinnn öptüm seni 😘😘😘💓 Yorumla Kim_Dötümü_Elledi +1 yıl Bende öptüm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Oy oy o senin tatlılığın yavrum bende seni yerim 😘😘😊
Ayyyyy ne tatlısınnnn yicem
Ye yavrum bende seni yerim
Ne diyorsun nerden bu sevgi
Sevmim mi siziiii
Nasıl olsun bee iyi değilizzz her zamanki gibi
Ayyyy deme öyle bebisimmm mutlu olmaya calısss
Çalışıyorum gülüm olmuyor sanki ben istemiyor muyum şu tipime bak hele hak ediyor muyum
Olur olur sıkma canını aşkk💖
Cancağızım olmadı çok denedim ♥️
Umarım olur bebegimm üzülmeee 💓💓🫶🏻🫶🏻🫶🏻
Gülüm olmaz boşuna şey yapma hak etmeyen birisi nası olur offf ♥️♥️🌹
Hak ediyorsundur bebekkk neden öyle diyosun 💖
Bence etmiyorum aşkk etmiyorum etseydim bu yaşıma kadar en az bir tane sevgilim olurdu yaa
Neden olmadı pekiii🥺🥺🥺
Bilmiyorum ki hep sorguladım bazıları çirkin dedi bilmem ne dedi her şeyden soğudum
Kendileri kaybeder aşkım böyle şeyleri takma 💓
Elimde değil ki bebeğim sen olsan aşkım ya
Hee aşkım
İlk benden basla nolurrrt🥺🥺🥺
Seni yedim bile askkk kedişimmm 💓
Ohh ne güzel aşk kedişin kurban sana 😍😍
Şşşşşş sakiiinnn..
Keyifler tıkırındaaa.
Ayyyyy seni de yerim aşk çikolatasoıııı
Ye beni
Oyhhhh bebek 💓
Yağcı seni bende yedim
Yağcı değilim sana yanığımmm aşkımmm
😂😂
Aşkitoşkitoşko'da oldum sonunda
Başka ne olmak istersin aşk küpüm
Aşkitoşkitoşko'da kalalım bunun üstü yok zaten
Sen bilirsin bebeğimmmm
Bizde seni yemek istiyoruz
Yiyin aşkitoskolarrrr
Gel de yiyim o zaman
Gel de yiyelim o zaman
Sen fazla içme sana yaramıyor
Bende seni yerim bebegim
Oyhh bebeksin 💓💓💓
Sende balim ama herkezi yiycegine hoslandigin cocugu ye once bence😊
Hepiniz benim sevgilisimsinizzzzz 💓
Saol canım ama her erkege yazma boyle ya yorumlarda bi tane sevdigin olsun yeter☺
Sağol canımın içi 😊🦁❤️
Ayyyy💖
:D :D kanka canın mı sıkıldı işletiyon milleti
Hepinize aşığım sadece olay buuu askooo 💓
Keşke şu kadar mutlu olsam
Ayyy yerim seni ben olursun tabi aşkımmm
Yemek yapıyorum
Yemek yerine seni yeseeem çünkü sende bi tatlısınnn
Bugün de herkes bana yürüyor mk ghjj
Ayyy 💓
Hihi
Sen niye bu kadar mutlusun