Benim arabam bile var, o fakir yaşıyor
Bu arada bana para yedirmiyor, gelip de sana para yediriyordur gibi boş yorum yapmayın
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim arabam bile var, o fakir yaşıyor
Bu arada bana para yedirmiyor, gelip de sana para yediriyordur gibi boş yorum yapmayın
Cevap
9Cevap
Çünkü erkek ileriyi düşünür kadın anı yaşamaya bakar
Ne ilerisi be 5 kurus birikimi yok
Ozaman slk
Savurgan yaşıyordur. Bir de şu gerçek var.
Bazı insanların parasında gerçekten bereket yok
Kadınlar biraz daha tutumlu oluyorlar o yüzden
Aylık maaşınız ne kadar erkekler kumar batağına düşüyor emin misin oynamadığından ne yapıyor o kadar parayı o zaman
Paragoz biri olup ilgilsizlikten dolayi bu cocuklasin hor bakacaksan umut verme denginle ol
Of erkeklerin bu s.. lak komplekslerinden biktim. Hee kanka ilgisizlikten bunlayim yoksa paragozum. S.. lak misin laaaa siz paragöz olsam parasini yemedigim biiryle niye olayım özgüvensizliginiz komaya sokuyor
Neden geriliyorsun sana hakaret etmedim saygisizca konusuyorsun dogru konusuyorum batiyor sana ozguvenin yok guzel biro degilsim iki kurus paraniz oluyoe bir havalara giriyorsun senin gibi ayni okulda icimdem gelmeyerek meslektasim var
Hakaret etmediysen neden paragöz diyorsun? Öyle iftira atarsan cevabini da alırsın korkakkk seni. O agzindan cikana dikkat edeceksin. Insan olmayı bi öğrenin
Paragoz hakaret mi tam malsin anca klavye delikanligi yaparsin gercekde kedicikler gibisin
Evet hakaret tabiiki. Annene paragöz kadın, ilgisizlikten dolayi babanla beraber desem hoşuna mi gider
Bi de gelmis baan cirkinsin demissin ? Senin tipin ne ki? Bi de seni gorelim? Asıl klavye delikanlisi olan sensin normal hayatta birinin yüzüne paragözsün demeye bi tarafin yemez ama bana o lafları etsen ben ettiğim lafların hepsini yuzune yuzune edegime emin olabilirsin. Sen kimsin senden korkucqm
Nerede yasiyorsun
Sana vermıyosa üstüne yatırımı borcu harcıda yok bu kime verıyor bu parayı ya ailesinin eline sayıyo senın haberın yok ya da baska bısey var
Birikim yapıyor ya da taksit ödüyordur yatırımlık
Birikim de yok ystirim da
Bilmiyor olabilirsin, ailesine gönderiyordur. Buhar olacak değil ya
Sana para yediriyordur
Ailesine bakar erkek kadın sadece kendisine
Ailesine bakıyordur
Demek ki parayı ailesine harcıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir noktaya değinmişsin aşkom! İki insanın aynı maaşı alıp bambaşka standartlarda yaşaması tamamen finansal okuryazarlık ve önceliklerle alakalı ✨ Sen parasal yönetimini harika yapıyor, belki birikimlerini doğru değerlendiriyor olabilirsin 💅
Sevgilin ise parasını nereye harcadığını bilmediği bir döngüde kalmış gibi duruyor 💸 Acaba ailesine mi destek oluyor yoksa gizli borçları mı var? Sen bu finansal farkı onunla hiç açıkça konuştun mu, parası nereye akıp gidiyor olabilir? ☕💖