Sevgilimin maddi durumu ailesinin durumu baya iyi ama ben onlar kadar zengin değilim kız arkadaşım paranın hiç lafını yapmıyor kendisine ait arabası var
ama ben ister istemez çekiniyorum?
ama ben ister istemez çekiniyorum?
İlerde sorun olmayacağını düşünüyorsan devam et bu karakter meselesi maddi aralık fazla diye bi sorun olmaz ama karakteri bunu zorlaştıracak biriyse sorun olur çevremde seninle aynı durumda olan biri vardı şu an iki yıldır evliler yurtdışı tatilleri falan gayet mutlular ama çocuk da doktor
Cevap
5Cevap
Bunun sorun olması saçma zaten. Boşuna kuruntu yapma. Haa sürekli senin maddi gücünü zorlayan etkinliklere katılmak ister hediye vs o zaman sorun tabi de
Yine senin sevgilinmiş
Benim gibi arkadaş olsaydın bir kaç sefer hoşlandini söyleseydin
Sonra zengin oldunu öğrenseydin napacaktın
Hoşlandını dahi söyleyemen
Bence erkek bu konuda kadından ile ya eşit olmalı ya da daha iyi olmalı kadın kısmı nu konuda bazen sorun çıkarıyor
Ya takılmayın şöyle saçma şeylere... ilişkilerde ne önemi var bunların?
O kadar zenginleşmek için o kızı bırakıp işine odaklan çalış :P Karı kız geçicidir. Aslolan sensin ve parandır ;)
Dost acı söyler şunu bilmelisinki ondan hemen ayrilmalisin. bu şu an sorun olmasa bile ilerleyen günlerde çok büyük sorunları doguracaktir. yol yakınken bitirmelisin. Sonuçta davul bile dengi dengine dostum
Niye cekiniyon lan bulmussun zengin kadini :d hem baksana senin bu halini kabullenmis
nereye kadar kabullenecek ya ilerde kavga edersek illaki lafını yapar
Iyide sende cok fakir degilsinki sen orta o zengin niye lafini etsin hem laf etcek biriyse o zman birak gitsin
Valla guzel kardesim nereye giderseniz alman usulü yapin en temizi. Cebinde para yokken cagirirsa soyle yinede gel derse cok dert etme. Su akar yolunu bulur.
Ha neden çekiniyorsun benimde sevgilim bundan dolayı terk etti beni dün
gurur diye bişey var
Ne gururu ya? Kız napsın daha zenginse senden?
Benimkide okumamış. Ama aşağa yukarı aynı maaşı kazanıyorduk
Ve bana : derslerinde olsa ben sadece sana bir destek motvasyon olmak istiyorum dedi.
Peki ne oldu?
2 gündür derslerim yoğun ama yinede mesaj attım arada hal hatrını sormak için.
Çocuk 2 gün sonra bana “bence sen derslerine odaklan kendin için en iyisi. Kendine iyi bak hoşçakal” yazmış.
Ne bu yani? Noldu hani benden bişey beklemiyordu?
Buda mı gurur, 2 ci plana atılmaktan dolayı mı? ne?
belki o verdigin zmn yetmiyordur
Daha ne oğlum ye dur parasını manyağa bak.
Bence çok çekinilecek bir durum yok
Ortada gerçekten aşk varsa hiç bir şey olmaz
Dengin birini bul o zaman
Saygı duy ve bişey yapma sonuçta o senin sevgilin
Sen ne is yapiosun
Saçma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?