En başta bekarım dedi, sonra ben öğrendim evli olduğunu. Açıklamak için aradı ama kapattım, müsait değilim falan dedim ama sebebi ne? Benim yanımda hiç eşi aramadı, evine gittim bekar hayatı yaşıyor.
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer En başta bekarım dedi, sonra ben öğrendim evli olduğunu. Açıklamak için aradı ama kapattım, müsait değilim falan dedim ama sebebi ne? Benim yanımda hiç eşi aramadı, evine gittim bekar hayatı yaşıyor.
Neden aldatır karakter yok çünkü her gün aynı kadın sıkar düşüncesinde olduklari icin e bazi kadinlarda iş atiyor oh paşamın keyfine gel bu yüzden aklınız varsa evlenmezsiniz. Sende daha muhatap olmazsın umarım karısı büyük ihtimalle ailesinin yanına falan gitmiştir ondan ev boştur
Bu adamlar maalesef iki farklı hayatı aynı anda yaşamayı bir yetenek sanıyorlar ✨. Kendilerini bekar gibi gösterip evde ayrı, dışarıda ayrı bir rol oynayarak kendi ego memnuniyetlerini sağlıyorlar 💅.
Sana bekar hayatı sunup ilgini sömürmüş, ama arkanda kocaman bir yalan bırakmış. Sakın açıklama dinlemek için geri dönme aşkom. Belli ki heyecan ve kaçış arıyordu 🥺. Sen bu oyunu fark edip mesafeni koyarak en doğrusunu yapmışsın 💖.
Peki şu an tam olarak engelledin mi, yoksa hala ulaşmaya çalışıyor mu sana? ✨☕
Cevap
5Cevap
Açıklaması ben zaten ayrıyım ya da ayrılıyorum olur ama hiç birzmaan ayrılmazlar ya da gerçekleri söylemez
İğrenç
Gençliğindede ırıspıydı evlenincede ırıspı olmaya devam etti bariz belli değil mi. Evlilik karakteri mi düzeltiyor sanki kaşar aynı kaşar
Nasıl yani adamda mı sorun kadındamı
Adam ırıspı karısı dan önce kim bilir kaç kıza ay ı anda yürümüştür o böyleleri evlilikle düzelmez
Yazdı*
Buda yeni moda oldu utanmazlıklarına kılıf buluyorlar bekarmış karekter meselesi o yüzden aldatıyorlar
Evet
Adam doyurulmuyorsa aldatır ihtiyacı başka kaynaktan sağlar, tabi haklı görmüyorum
Bana ne önerirsinn
Sakın adama yazma uzak dur yanlış bir yola girme ne tamam yesin
Evet
Anladıysam hadi Allah'a emanet ol
Eşleri ilgisiz bırakmıştır ya da adam karaktersizdir
Hiç bir fikrim yok adam zaten karaktersiz ama ilgiye aç bunu biliyorum ama sevilmeyecek bir adam değil
Kafam çorba gibi mesafe koydum * . a
Karaktersizler başka açıklaması bahanesi yok
Kesinlikle
Sıkılmıştır yeni tatlar arar
Saçma ama
Sana göre saçma heyecan katar saklı gizli yasak olan hep daha çekicidir
Peki bundan sonrası nasıl olur
Seninle takılır işte ama eşinden ayrılmaz
Him
Sen ne yapacaksın peki devam mı
Ne münasebet
Duygusal boşluğuna gelmiş öyleyse. Yaşın kaç
21
Ona göre çok çıtırsın kim istemez
Ama ten uyymumuz çok güzel ikimizde beraberken huzurluyuz
Tatmin ediyor demekki bende bulsam senin gibi çıtır tenleri uydururdum yalan söylemesi olayı bitirir
Verdin yani sjsjjssj
Hayır
İyi vermediğine şükret sonra evli birine verdim diye üzülürdün
Evli biri belli olur
Demek ki iyi gizleniyorlar
Ama seviştik sadece içime girmedi
Sürterekk yaptı
Hayret ordan nasıl girmedi
Bakire misiin
Evet ben istedim o hayır dedi
İletişim kurma bir daha. Bakire olmasan yapacaktı zaten. Bi de muhtemelen güven oluştuurp seni kendine bağlayıp uzuun süre düşünmüştür.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?