Soruma hoş geldiniz,
İyi ve güzel olan her şey aşkın ömrünü uzatabilir gibi. Mesela önceki ilişkimde, haftada bir, iki haftada bir, ara sıra sürekli şey yapardım. 😅

- Aşkım, bende rahatsız olduğun, hoşuna gitmeyen bir şey var mı?
- Şunu şöyle yapsan daha güzel olur dediğin bir şey var mı?
- Daha mutlu olman için, şu da olsa güzel olur dediğin bir şey var mı?
- İlişkimizi daha da güzel, iyi yapmak için ne yapabiliriz?
- Bir de time shift yapardık, time shift hakkı sınırsız. Zamanı geri alma, yaşadığımız herhangi bir ana dönme.. 😅

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Aşk diye bir şey yoktur
Aşkın ömrünü uzatabilir miyiz bilmiyorum; ama ömrünü kısaltan şeyleri seçmemek elimizde. İhmal etmemek, merakı kaybetmemek, birbirini değiştirmeye çalışmamak ve sevgiyi sadece hissetmeyip davranışa dönüştürmek… Belki aşkı sonsuza kadar yaşatmaz ama ilişkiye verilen özeni uzatır
Uzatabiliriz bence her türlü uzatmak kısaltmak ve dediğin gibi kısaltan şeyleri seçmemek elimizde.
Oy oy oy ne güzel yazmışsın, açık, net, zaten insan ilgili olmalı, seven önemseyen ihmal etmez, zamana mesafeye gerek yok, aklı onda olur ve merak eder. Lafta sözde olmamak lazım icraat davranış önemli.
Yaşatır yaşatır sonsuzluk işte bu tam da gözüm olan. 😅
Ne ilk, ne son, sonsuzluk, ahiret inancım var, inanıyorum ve ahiretimde de olsun isterim sevdiğim. 😊
İnsan en çok sevdiğine özenmeli, ama azıcık da olsa değişim güzel olmaz mı?
Değişim fedakarlık sayılmaz mı? Karşılıklıysa mesela, şak diye uyum olmaz olamaz yani 😅
Yalnızca bizim elimizde değil tabikide iki kişinin elinde karşı taraf gitmek isterse sen bir şey yapamazsın dur gitme desen bir sonraki yine gitmek isteyecek ki dur dememeliyiz zaten kimseye gitmek isteyen gitsin. Gitmek isteyen insan hic sevmemiştir zaten seven gitmez severek ayrilma denen zırvalığa inanmıyorum.
Ne güzel yazmışsın gülümsetti iç açıcı ferahlatıcı 😅
Evet bence de iki kişinin elinde seven ve sevilen. 😊
Gidenlerin canı cehenneme ya 😅
Kesinlikle gider illaki kal dememek lazım kalmak isteyen kalsın gitmek isteyen de sektör olup gitsin 😅
Lanet olasıcalar 😅 kahrolasıcalar 😅 yavşuklar gevşuklar değişuklar pestopuştlar 😅 öyle de böyle djdjdjd
Bence de gitmek isteyen hiç sevmemiştir, seven gitmemeli, kalmak için çokça sebep olmalı, katılıyorum sana gitmez seven. 😊🍸😅🍷
Bende inanmıyorum çok saçma 😂çok var severek ayrıldık diyorlar psikolojim bozuluyor ayar oluyorum 😂
Bir şarkı vardı gidene dur diyemem giden gider zaten sevene sevme demem sever seven zaten 😄😄
Kahrolsunlar emi sekter mi sektor mü olup giderler bilmem ama gitsinler iste djjsdhahhdhs
Hahaha 😅evet evet evet biliyorum o şarkıyı hoş güzel 😅
youtube.com/shorts/yvlhA0s64Ks?si=VKVB4fmyje2Esmxx
Bu kadar basit anasını satiym 😅
Aldırmaaaa deli gönlüm 😅
Olsunlar valla top yekün 😅 ortalık açılsın güzel sevenler birbirlerini bulsunlar 😅
He ya gitsinler 😂ajsjsjsjs
Dhshshhhshhshs katılıyoruuumm
Teşekkür ediyorum EyvAllah 😅😊😅
Rica ederim Eyvallah bizden 😃
Çok ponçiksin 😅🫡😅 Yakışır
🫡😄
aşkın ömrünü uzatmak tamamen karşılıklı saygıyı korumaktan ve rutinlerden sıkılmamaktan geçiyor tek taraflı çabayla olmuyor bu işler
Evet katılıyorum tek taraflı hiçbir şey olmaz olamaz. Taşıma su ile değirmen dönmez.
Karşılıklı olmalı her şey ve bence her ilişki monotonluğa mahkûmdur monotonluğu sevmeli daima elimizden geleni de yapmalıyız
Bazen olmayınca olmuyor. Aşkın demeyelim de sevginin ömrünün uzaması için iki tarafın bazı şeylerden ferâgat etmeleri gerek.
Katılıyorum abi karşılıklı fedakarlık feragat etmeliyiz şak diye olmaz 😅emek lazım özveri hoşgörü basit aslında zor değil ama zor geliyor insanlara
Evet
EyvAllah abi 🫡
Her iki tarafın da elinde bir taraf bırakınca, diğerinin çabası bir şey getirmiyor.
Katılıyorum, kısa ve net 😅 taşıma su ile değirmen dönmüyor..
Peki sen çabalar mısın?
Ee tabikis, ama sevgililerini iyi tanımak şartı ile , ilişkide deneyim de önemli.🦭
Normalde iyi tanıtırlar hayal ettiklerini tanıtırlar ya da olmak istediklerini 😅
Kötü de olsa deneyim deneyimdir 😅
Hiçbirini tanıyamadım be 😅
Ömrü belki uzatılır ama zorla yaşatılmaz Doğru insanla aşk zaten kendine yol bulur
Güzel bir bakış acısı, kısa ve net, katılıyorum valla 😅ama o doğru insanı herkes arar arıyor gibi doğru olmayanlar bile 😅
Hiç deme yaa dkdjdk
Tamam demem hıh sjsjsj
youtube.com/shorts/hz6nTXGUBVk?si=bcSvzKiHoJThpLbc
Tamam tamam kskdkd
Hehehe 😅mutlu akşamlar dilerim 😅 EyvAllah
🙏 iyi akşamlar dbnn
Biraz bizim elimizdedir
Biraz da sevilenin 😅
Aynen karşılıklı emek, özveri şart :D
Kesinlikle 😅 taşıma su ile olmaz tek taraflı da olmaz 😅
Lafta sözde sevenlerin canı cehenneme 😅en sevdiğim şey emek de karşılık görmeyince soğuyor insan üşengeç oluyor
Evet elimizde
Hımm, peki ya mesela XD
Ne mesela :D
Yani şey, nasıl yaparız, uzatırız filan. 😀
Her şeyi yaşayıp tüketmeyerek, az az her şeyden her duygudan her aktiviteden vs
Güzelmiş mantıklı ve hoş. Tükenmeyelim, tüketmeyelim, her şeyden olsun XD
En önemlisi de tutku tabii o ölürse her şey ölür dkd
Valla tutku benim karakterim de var içimde, bence de ölür, ölmüştür yani xd ben aramızda olan her şeye değer veririm önemserim yani bizi ilgilendiren her şey sjsjs
Tek bizim elimizde değil
Başka kimin elinde 😅 nasıl yani
Yani ben ve karşımdaki insana
Evet tabi ki bunu yapan iki kişi biri seven diğeri sevilen 😅aşk ikiyken bir olmaktır, sen ben değil de biz olmak 😅
Hiç biz olamadım 😅
Olursun belki elbet bir gün jckskc
Olmak ya da olmamak bütün mesele bu 😅
Konfüçyüsün de dediği gibi 😅amin inşaAllah seninde gönlünce olsun 😅 Mutlu akşamlar
Evet elimizde
Katılıyorum da mesela örneğin 😅
Xpr icin yazdım ya ne bilim vkgyrk
EyvAllah, mutlu akşamlar sjsjsj
Evet biraz
Mesela 😅 Örneğin
Eşek Bağdata gitmeye kafayı takmış elden ne gelir?
Güzel bir benzetme ama pek anlamadım 😂