Arada güçlü bir bağ ve gerçek bir aşk varsa ömrünü kısaltmak mümkün olmaz ama sadece lafta aşığım çok seviyorum olan ilişkiler her zaman bitmeye mahkumdur..
aşk bitmez. insanlar her sevdiği şeyde aşkı aradıkları için, onu kendi klişe varlıkları gibi bayağılaştırdığı için aşk yaşamadığı şeylere bile 'aşk' olarak adlandırdığı için bunlar mümkün. özünde aşk hiç bitmez
O kişi geldiğinde benim de onun da biraz ugraşması gerekecek bence :) hayırlısı artık. Bu gidişle single devam edicem hayatıma zaten aramıyorum ama umudumdan da vazgeçicem 😅
umursamama değilde şöyle diyelim fazla çabaya gerek kalmıyor anlatabildim mi. veya ufak tefek güzel nöans lar yitiriyor kendini. kısaca o ilk heyecan devam etmediği için maalesef alışkanlığa dönüşüyor ve aşkın ömrü bitiyor
Ama o çiçek… insanlara verdiğin değerin karşılığını alamıyorsan istediğin kadar uğraş ne yaparsan yap kafalardaki fikirler değişmez istediğin kadar sev karşılık yoksa o iş yaş
Benim öyle takıntılarım yok ben hep adım atarım hep açık açık söylerim ama bana hep tutarsız insanlar denk geldi. Bir dediği diğerini tutmayan sürekli söyledikleriyle yaptıkları zıt. Olmadı yani
Bilmem olabilir. Tahammülsüzüm artık ondan da olabilir. Ortak fikir, yanlış ve doğrularda buluştuğum bir insan olsun istiyorum sadece çok değil. Bir de net olsunlar ama olmuyor. Kısmet nasip bakalım