Bir erkek ve bir kız 1.5 yıl sevgili ama sonra erkeğin hem 2 senedir üniversitede tıpta sınıfta kalması ve ailesinin maddi olarak ona para düzgün yollamayacağı için işe gireceği ve size zaman ayıramayacağı için bitsin ya diye düşünüp zorluklardan kaçıp 5 dk konuşmayla size de beni ararsan engellemek zorunda kalacağım deyip hayatınızdan çıkıp 2 gün sonra da gece Instagram'dan engellemesinin benden ne bir de ben son kez buluşacaktık dediğimde bana bunca yılın hatrına yüz yüze görüşeceğiz ama bitti istemiyorum saygı duy dedi ve sabah daha ayrılmadan önce bana aşkım canım deyip arka arkaya arayan bir insandı ve ben ağlamaktan zayıfladım gözlerim mahvoldu 19'unda ayrıldık sizce bana yazar mı eylülde bulunduğum şehre gelince eğer yazmazsa ben de başka şehirde okuyorum o gelecek ben gideceğim ve tamamen bitecek ben de ilk o gelince yazmasa bile ben yazayım dedim ama sonra da gururuma yediremiyorum bunca yılın hatırı bu muydu kaçarak benden gitti engelledi bir de ayrıldıktan 2 gün sonra engelledi ve ben onu rahatsız etmedim yazmadım ben bunu hak etmedim sürekli chate yazıyorum buraya yazıyorum canım yanıyor beni hiç mi sevmedi bu kadar kolay bıraktı hiç özlemiyordur bile kesin engelleme nedeni de eylülde beni görmemek için yaptı bence ama diyelim ki ondan yaptı bekleseydi bakalım ben ona yazacak mıyım diye neden engelledi anlam veremedim veya Instagram'ıma bakıp duruyordu dayanamadı engelledi bunu diyenler de var lütfen aldatma demeyin çünkü bu insanın buna böyle şeylere zamanı yok cidden biliyorum her şeyi de bende zaten ve ilk sevgilisiyim onun
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer