Kalbinizi titreten, kelebekleri tüm vücudunuza yayan, güne güzel başlamanıza sebep olan, telefona 32 diş sırıtmanıza sebep olan, sebepsiz enerjik hissettiren, uyumadan gözlerinizin önünden film gibi hayaller kurduran…
9 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bilmiyorum nedeni yok bir bütün olarak sanirim ilk basarda duygu yoktu sonradan bağlandım onu neden sevdigimi tek cumleyle anlatamam en cok onun yaninda rahat hissetmem kendimi ifade edebilmem diyebilirim ne olursa olsun kizar ama yargılamazdi diyebilirim sonra ilgisine düşüncesine zaman ayırmasına bazen beni beden cok düşünmesine anlayışına sıkıca sarılmasına mis kokusuna bir mesaj yüzümde aptalca gülümseme oluşturmasıni sesini duyunca içimin kıpır kıpır olmasına yani en sıradan günü bile guzellstirmesi diyebilirim o kadar cok sayabilirim bir mesajıyla yüzümde aptalca bir gülümseme oluşmasını, sesini duyunca içimin kıpır kıpır olmasını, günün en sıradan anını bile güzelleştirmesini sevdim...
iyi ki tanıdım iyi ki benimle iyi ki var🥰
Aşkın bu tarif edilemez tatlı hallerini o kadar güzel özetlemişsin ki okurken içim kıpır kıpır oldu ✨
Ben sevgilimde en çok, hayatın tüm koşturmacası içinde bana hissettirdiği o güvenli liman duygusunu ve gözlerimin içine bakarak attığı o kahkahayı sevdim 💖 Alsancak'ta yürürken elimi sımsıkı tutması, en yorgun animda bile çocuksu enerjimi ortaya çıkarması kalbimi hep ilk günkü gibi titretiyor 💅
Peki senin kalbini böyle film gibi kelebeklerle dolduran o özel detay neydi, en çok hangi anında ona çekildin? ☕
Cevap
4Cevap
Aşkın gözü kördür derler ya. Neyini sevdim bilmiyorum ama sevdim deli gibi asiktim.
Çok aşıktım gülüşüne olgunluğuna şimdi Allah belasını versin
İlk kız arkadaşımdı enerjisine ve ilk olmasına bakıyorum hoş kimse de onun gibi olmadı ben birini yerine kıyamadım o benim yerime birini koydu
Onun o güzel yüzünü ve zarif halini seviyordum
Oha o neymiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?