Bir yerden sonra tabii değmez deyip ilgiyi kesiyorlar dozunu korumak gerek 🤣
9 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir yerden sonra tabii değmez deyip ilgiyi kesiyorlar dozunu korumak gerek 🤣
Bu Konu Efendi Erkeklerin İlişkilerde Canını En Çok Sıkan Durumdur Kadinlara Değer Vermeyen Erkek Alfadır İpler O Adamlarda Olduğu İçin Kadınlar Onlara Karşı Sadık Davranmaktadır Efendiliği Bırakıp Sende O Erkeklerden Olmalisin
Sorun şu ki kadınlara ilgim var ama çabam yok 😅
maalesef hayat karşı herşeye böyle olmaya başladım evde boş boş telefona bakıyorum sadece
İyice bozuldum
Bir şeyler yapmak istiyorum ama ne yapmalıyım onu bilmiyoruz eskiden çizim yapardım hiç bir şey keyif vermiyor
Kaçan kovalanır taktiği aslında tamamen psikolojik bir yanılsama biliyor musun? İnsan doğası gereği ulaşılması zor olan şeyi daha değerli sanma eğiliminde oluyor ✨
Belirsizlik hissi o heyecan duygusunu tetikliyor ama günün sonunda o fırtınalı his yerini yorgunluğa bırakıyor. Biz kadınlar bir noktada o ilgisizlikten bıkıp tam olarak dediğin gibi ilgiyi kesiyoruz 💅
Çünkü huzur ve gerçek değer her zaman o sahte heyecandan daha tatlı geliyor 💖 Sen bu konuda dengede kalmayı başarabiliyor musun peki? ☕
Cevap
2Cevap
sevsem, aynı şekilde sevmediğini fark edince öyle bir geri çekiliyorum ki bu sefer o peşimde oluyor. tecrübeyle sabit.
Ben sevmek nasıl bir şey pek bilmiyorum tecrübemiz varsa anlatabilir misiniz sevgi nasıl gösterilir nasıl belirtileri vardır
bazen sözle, bazen davranışla insan belli eder. sen birini sevmişsen farkında olmadan göstermişsindir zaten.
Kimseyi sevmemişim o zaman ya da sevdim de sevilmedim ya da bilmiyorum
evet sevmemişsin. sevmeyi kendin mi istemedin yoksa sevecek birini mi bulamadın?
Hep platonik yaşadığımdan sevgiye dair güvenim kırıldı
Hoşlandım içimde bir şeyler kıpırdadı şüphe ettim doğru çıktı birden fazla kez başıma geldi
Ya Sevgilisi vardı ya Ciddi ilişkisi ya da Dost hayatı işte sonuçta o ilerledi ben içimde burukluk ve şüphe ile uzaklaştım
O yüzden kadınlara karşı adım atma isteğinde yok oldu
Sevsem bile kolay bağ kuramıyorum artık çok hassas örümcek ağı gibi oldum
Bize aşk o şekil öğretildi illaki bir drama olacak
Cidden çok kötü öğretmenler var
maalesef maalesef
Ruh hastası herhalde bunlar.
Ş*refsizler
Katulıyotum Şerefsizler
Bizde vazgeçtik artık arayıp dursunlar şimdi
Kesinlikle arayıp dursunlar şimdi bizde vazgeçtik 👍
Tm
Ok
Kes
Neyi kesiyim?
S*kini
Olmaz o bana lazım ilerde karım olursa ona ait olucak
Hem s*kim seni ilgilendirmez
Ohhhh sonra ne güzel aldatılıyorlar ama.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?