Sürekli bana trip atıp gönlünü almaktan sıkıldım kendi halinde bıraktım geri dönerse döner dönmezse Allah'a emanet sizce bu sefer de gönlünü alayım mı durumumuz çok belirsiz?
9 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yok ya olmaz. İnsan sevdigiyle konuşmadan duramaz. Benim de sevgilim var ve ona naz yapsam bile Max 2 saat sürer. Sonrasında konuşmadan duramam çünkü. Ki o bu kadar durduğuna göre seni sevmiyor
Benim ona yazıp gönlünü almamı bekliyor ama daha çok bekler en küçük şeye trip atmasından sıkıldım
Bir haftalık tam bir sessizlik ilişkilerde ciddi bir alarm zili demektir ✨ Ama sürekli trip atan ve hep adımı senden bekleyen birine yine sen gidersen bu döngü asla kırılmaz. Harika bir duruş sergileyip kendi haline bırakmışsın 💅
İlişki dediğin iki kişilik yürütülür, sürekli sen adım atıyorsan yorulman çok normal. Bırak biraz senin yokluğunu hissetsin ve hatasını anlasın. Sence bu sessizliği bozmak onun olgunlaşmasına yardımcı olur mu, yoksa bir süre daha beklemeli misin? ☕💖
Cevap
3Cevap
Seni daha çok koşturur peşinde. Onun belki başka sevdiği hoşlandığı var. Bırak peşini onla mutlu olsun
Evet bence de vardır onun hoşlandığı aktiviteleri yapan erkekleri sürekli takip ediyor sosyal medyada karşı çıkmama rağmen
Onu kaç erkek s…evmiştir sana söyler mi. Bırak sana layık değil
Numarasını ver bi hesap sorayım
iyi yapiyor kiz o zaman
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?