5 senelik ilişkimde sevgilim beni terk etti. Bana baya kızgındı. İlk ayrılık dönemimizdeki davranışlarıma takıldı benle ilgili yanlış genellemelere kapıldı. Kendimi açıkladım paragraflar yazdım olmadı. En son Birbirimizi baya kırar konuma geldik diye hiç konuşmama kararı aldık bunda ben etkili oldum. En son ben monolog yapıyor gibiydim. Biraz kendimizi dinleyelim sakinleyelim istedim.
1 haftadır hiç iletişim kurmadık. sosyal medyada ne yaptıklarımızı görüyorduk. Sizce bu 1 hafta konuşmama durumu sevgilimde iyi mi kötü mü etki yaratır?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kendinden çok taviz vermişsin belli ki
Benden dolayı kırıldı diye çabaladım
Bak bu bir psikolojik baskı sende hata varmış gibi gösterip terk etmek için oyun oynamış. Şimdi sen kendini suçlu görüp değersizlik hissine kapılacaksın o ise gidip birini bulacak sonra hatasını anlayıp pişman olacak sana geri dönecek çünkü biliyor hâlâ ceptesin. Bu sefer şartlar koyacak ilişkiye sen eskisi gibi olamayacaksın sıkılacaksın ama takıntı haline getirip ayrılmayacaksın bile al işte sana toxic ilişki.
Ama hatam oldu. O da hatasını kabul etti, ama kaldıramadığını söyledi, profesyonel destek bile aldı bundan dolayı siz düşünün. Yok ben değersiz hissetmiyorum kendimi üzgünüm sadece. Ama tepkisinin abartı olduğuna da eminim. Biz zaten son zamanlarda toksik iliskideydik tamamen bitirdi zaten. Ben de bitirici bi mesaj yazdım bunaldım en son diye, sonra bi baktım son görülmesi kapalıydı ama açmış niyeyse
Bak hala kurcalıyorsun görüldüsünü falan. Takıntı haline getiriyorsun bu başlı başına kendine yaptığın bir değersizlik. Bu ilişki bitmiş bence kabullen
Kendi değerimi biliyorum ama elimde değil merak ediyorum napim
Ona yazmıyorum etmiyorum baktığımı da bilmiyor
Sen takip et diye görüldüsünü açmış
Çok saçma dğeik mi kendisi ayrılmak istiyor. Kendisi konuşmayalım diyor üstüne benim için niye açsın 24 saat geçmeden vallahi sinir oluyorum ona iyice
Sen merak et diye yapıyor işte dikkat çekmeye çalışıyor
Ayrılmak isteyen anlamayan bı ilişkiyi bitiren insan niye dikkat çekmeye çalışsın 😅 bence açık unuttu merak ettiği zamanlar arada açardı. Kapatmazsa çok şaşırırım
Durduk yere niye açsın bi düşün skndks bunlar hep taktik seni cepte tutmaya çalışıyor merak uyandırıcı davranışlarla sağlayacak bunu başka şansı yok
Zateb ayrılmayalım dese buna gerek kalmayacak. Terk eden kendisi ondan saçma geliyor 😅 belli başkasıyla konuşuyor 1 gün önce sordum baya sinirlenip hayır demişti ana
Son görülmesini kapadı artık kimin için açtıysa
Daha önce böyle bir şey olmusmuydu?
Oldu ama orada benim hiçbir suçum yoktu. Kendisiyle ilgili sebeplerden 2 ay ayrı kaldık sonra birleştik. Burada durum daha farklı onurumu kırdın vs diyor.
Sen peki onun onurunu kırdığını dusunuyormusun?
Hayır çünkü ayrılık döneminden beni yargılayıp tekrar ayrıldı. Ayrılık dönemimizi o istemişti aniden beni terk etmişti bana yetersizlik gibi duygular hissettirdi umudumun en olmadığı dönemdi. O dönemden bu kadar yargılanmayı ve üstüne terk edilmeyi hal etmiyorum. O ayrılmak istemeseydi o taktığı durumlar olmayacaktı ve onun açısından böyle bi durum olmayacaktı. Ama o ne olursa olsun oldu diye bakıyor
Senden iki defa ayrılmış birine hâlâ sevgilim diyorsun ortada fiilen bir ilişki kalmamış ama sen hâlâ kaldigini düşünüyorsun buda karşı tarafta ego yapmış şimdi örnek sen ona yazsan egosu dahada tavan yapacak ve şöyle dusunebilecek bu kızı kölem yaptım artık benden ayrılamaz ne dersem onu yapar gibi gibi
Keza 5 sene içinde ciddi bir adım atilmamissa söz nişan evlilik gibi ilişki bir süreden sonra rutinlesir ki buradada öyle bir durum görüyorum hani şöyle düşün insan 5 sene hergun pilav yerse sıkılır buradada rutine bağlı sıkılma söz konusu gibi
Bi konudan iletişime geçmem gerekiyordu. Ben kendimi açıklamak istedim. Bana bırak beni gideyim benden daha iyileri vardır kabul etmiyorum işte ben kimim ki bu kadar vs dedi şoke oldum. 2 haftadır da zaten hiç mesaj atmamıştım. Sizce ego yapmış mı? Böyle soğukluk sezdim. Ama sözde seviyorum vs diyor da valla baya uzaklaşmış gibiydi mesajlaşmasında. Bide kendimi açıklamamla sürekli istemiyorum moduna giriyor halbuki ben o * yalvarmıyorum ona. Yok o ayrılmak istiyor zaten
Sizce bu insan pişman olur nu? Çok büyük bi hata yapıyor ve bu söylemleri beni sinir etti, şeytan diyor engelle son vedalaşmada olmasın aşırı sinir etti beni
Engelleme sadece bekle sen sana düşeni yapmış adım atmışsın bakalım o adım atacakmi seviyorsa zaten adım atar sevmiyorsa gider
Ona göre bunun sevgiyle alakası yokmış. Barıştıktan sonra en büyük cehennemi yaşamış ne geldiyse başına sevgiden gelmiş. Lanet olsun sevgiye artık umrumda değil sevmek onurum daha önemli diyor.
Açık açım diyor 10 yıl sonra da düşüncem değişmeyecek beklemek bu açıdan beni etkilemiyor diye. Seni çok özlüyorum seviyorum ama bunlar yeterli dğeil. Senle ilgili algılarım çok kirli üstüme güvenmiyorum. Güven için çabaladım ama algım tamamen kirlendi senle ilgili iyi şeyler aklıma bile gelmiyor artık bu beni üzüyor ama durumum böyle. Sen olmayınca en azından diken üstünde olup kaygılarım olmuyor vs dedi
Peki 5 sene içinde ne olduda sana bu kadar nefret doldu yani çok çok çok ciddi bir şey olması gerek ne bileyim aldatma büyük bir yalan söyleme hatta evli olman vs vs böyle bir şey var mı anlattığına göre yok daha öncede dediğim gibi ortada bir rutinlesme var yani sıkılma durumu söz konusu
Zaten seninle ayrilacakti bir bahane arıyordu o bahaneyide buldu hemde çok komik bir bahane ve seni terk etti sanada kocaman bir hiç bıraktı ve şimdi sen böyle biri için kendini uzuyorsun hemde hiç bir sonuç alamayacagin bir eylem için sence degermi bana bunu söyle ya da başka bilmediğim şeyler varsa anlat özel değilse tabi
Beni aniden hiçbir sorun yokken terk etti. O dönem zaman kaybı olur senle olmam sana karşı eskisi gibi değilim. Başkasıyla mutlu görürsem mutlu olurum vs dedi hiçbir sebep yokken. O dönem eski sevgilisi ce birkaç yabancı kızla ekleşti. Ben aldatldıpımı vs sandım üstüne aileme veda mesajı attı. Gül umutlarımı bitirdi. Ben de ilk sevgilimdi diye olayın şokuyla kendini değersiz hissetim. Birkaç erkekle sadece mesajlaştım. Onun dışında biri cinsel açıdan beni arzuladığını söyledi ama bi şey olmadı. Açıkçası bi kadın olarak arzulanmak birilerinin bana ilgi göstermesi hoşuma gitti. Kendini o dönem çok değersiz hissettim diye. Ama kimseyi hayatıma almadım buluşmadım etmedim. Bunlar biz barışınca sorun oldu. Ben nasıl başkalarıyla mesajlaşırmışım bide cinsel açıdan arzulanma muhabbetinde krize girdi. İşte sen basit kızsın ruhunda olsa böyle hissetmezdin vs dedi. Ama o dönem ben büyğk bi boşluğa düştüm umudum yoktu. Çok keskin konuşmuştu. Barışınca da korktum diye taksit taksit bunları söyledim güven problemi de oluştu. Ama ilişki içindeki davranışım değil kendi istediği ayrılık dönemini kaldıramadı diue böyle tepkiler verdi. Sen hangi durumda olursan ol onları yapmamalıydın nasıl yaptın beni severken vs dedi. Ben ayrılmamak için o dönem çok çabalamıştım ama erkek arkadaşım istememişti. Bundan dolayı 1 sene sonra tekrar terk etti. İlk ayrılığı da Meğerse nişanlanmaya hazır değil diye yapmış barışma aşamasında söyledi. Kendinden uzaklaştırmak işin keskin ifadeler kullanmış o dönem
Ama bi insan her durumda terk edilmez. Evet beniö hatalı olduğum kısımlar var ama hepsi ayrılık dönemi ilişki içinde bir yanlışım yoktu. Böyle genellemeleri de asla hak etmedim. Sonrasında baya çabaladım güven için. Beni buna götüren kendisiydi. İstemediğim bi ayrılık dönemindeki duygum ve davranışımdan terk edilmeyi asla hak etmedim. O bana hiçbir şey ispatlamadı ben kabul ettim
Anladım sen şu an tam olarak ne istiyorsun daha doğru tabirler ne yapmak istiyorsun intikammi unutmak mı yok etmekmi sineye çekmek mi unutmakmi?
Ben aslında her şey eskisi gibi olsun istiyorum, birlikte mutlu olalım istiyorum, bı dönem kapansın bu dönemki derslerle yeni be güzel yollarımız olsun istiyorum, ikimizde iyi insanlarız ayrılığı hal etmiyoruz bence. Bugün içimi dökücü bi konuşma yaptım en sonu güvenini sağlayacak teklife yüz yüze görüşene kadar açığım düşünmeni isterim biz savaşmıyoruz ciddi bi karar vereceğiz. Gelmeden bi gün önce benle iletişim kurarsın iyi günler deyip bitirdim. İçimi döktüm rahatladım sadece anlaşılmak istiyorum hatalarımdan dolayı özür dilerilmfalan dedim. Etkilenmiş givi hissettim en sonda baya duygusal baktı bi şey diyemeden ben iyi günler deyip telefonu kapadım
Yaptığının yanlis olduğunu bile bile neden yaptin bunu?
Ne yanlış sizce anlamadım
Bir kez daha onun egosunu tatmin etmişsin kendi gardini düşürüp onu böbürlendirmissin
Beni yanlış anlıyor beyanlarından belli. Ondan açıklamak istedim. Aynen dediğimi dedim ama yine bana önceden böyle demiştin diye mesaj atmış. Ayrılmak istiyorsa niye böyle yapıyor o zaman kafam allak bullak artık. Sanki açıklarsan anlar gibi geliyor halbuki çok açıkladım bakınca. İleride mesajına cevap vermedim bunu yapmadım dersem diye çok korkuyorum
Olayı size detaylı anlattım. Neden bu kadar keskin olduğunu siz ne düşünüyorsunuz? Sence ben bunları hak ettim mi? Bi erkek gözüyle cidden merak ediyorum
Ben erkek gözüyle değilde kendi tecrubelerimle yorumlayabilirim siz ona gereğinden fazla değer veriyor ve resmen beni affet diye yalvariyorsunuz buda karşı tarafin kendini büyük görmesini sağlıyor o kadar konuştunuz bir sonuç aldinizmi alamadiniz bundan sonrada alma ihtimaliniz yok keza karşı taraf sizden ayrilmissa sizin şu an anlattıklarıniz ona ninni geliyordur ve umursamiyordur ama sizin ona böyle tabiri caizse yalvarmaniz hoşuna gidiyor anlatabildimmi ona şunu de sana gereğinden fazla değer verdim demekki yanlış yapmışım sen yoluna ben yoluma güle güle de bunu tepkisine birlikte bakalım
Ben aslında yalvarmıyorum ki durumu genel açıdan açıklamak istedim. İletişimi kesmiştim şimdi yine mesaj atmış. Ama geri dön ya da ayrılmaktan vazgeçtim demedi. Aslında ayrılmak istiyorsa bi ümit diye mi mesaj atıyor onu da anlamadım. Kendi isteğimle 2 gafta iletişimi kestim kendimizi dinleyelim anlaşılmıyorum vs diye gene o ilk iletişimi kurdu önceki zamanlarda. Ben onu kırdım ve gerçekten çok yanlış anlaşıldım diue açıklıyorum. İlk sevgilim insan ayrılsa da olmayan kötü şeyleri düşünsün istemiyor ortada onca sene de var. Açıkçası çok keskin geliyor bana da dönmez gibi ama niye yeniden mesaj attı anlamadım vicdanını rahatlatmakta istiyor olabilir
Bana arkadaşlık istediği atsana sana özelden yazayım hemde daha detaylı yazayım
Burdan yazarsanız sevinirim özelden yazmıyorum kimseye
Sen benim dediğimi ona yazdinmi ya da yazabilecek misin? Ondan sonra görelim sana geri dönecek mi dönmeyecekmi ha bunu yapacak cesaretin yoksa sürekli kaybetmeye devam edeceksin
Ağır olur gibi geliyor öyle demem 🙈
Niye o sana o cümleleri kurarken ağır olmuyordu sen soyleyincemi ağır olacak kısasa kısas
Bana kırıldı ya ondan öyle dedim. Haksızlık ettiği noktalar var ama kırılmadan önce de böyle şeyelr hiç yapmadı cidden.
En son dedim ki ayrılacak olsan bile bazı şeyleri ispatlayabilirim onları bilip öyle de ayrılabilirsin. Ona bile hayır dedi. Beni sevdiğine gerçekten inanmıyorum artık. Bi insan seviyorsa umut eder bunu kabul eder. Bi konuda söylediğimi doğru kabul edip bi konuda doğru kabul etmedi.
Restimi çektim o mesaj atarken mesajlaşmak istemiyorum dedim. Benim elimden fazlası gelmez çok yoruldum mesaj atma artık duvar olsa emeklerimin karşılığı olurdu vs dedim
Ne dedi?
Daha görmedi. Büyük ihtimal 1-2 cümle yazar ya da cevap yazmaz. Baya kötü oldum uzun bi mesajdı benim tarzımı bilir o.
Bide En son dedim ki ayrılacak olsan bile bazı şeyleri ispatlayabilirim onları bilip öyle de ayrılabilirsin. Ona bile hayır dedi. Beni sevdiğine gerçekten inanmıyorum artık. Bi insan seviyorsa umut eder bunu kabul eder. Bi konuda söylediğimi doğru kabul edip bi konuda doğru kabul etmedi.
Kendimi ni öldüreyim bu ne ketumlık anlamıyorum, güvenim bitti diyor falan bıktım artık
Seni sevmeyen biri için kendinimi öldüreceksin peki o bunu umursayacakmi belki 2 gün umursar sonra hayata kaldığı yerden devam eder sende öldugun ile kalırsın abez şekilde konuşma kendimi öldürmek falan 🤨
Kendimi öldürmeyeceğim yanlış anlaşılmış 😅 daha ne yapayom demek istedim mecazi anlamda dmmdmdm
Bende mecaz bile olsa söyleme dedim şaşkın gerekeni söylemişsin zaten 🤭🤭
Cevap verdimi?
Verdi gene konuştuk ama konu bazında konuştuk. Bana inanmıyormuş. En son beni kuracak bi şey söyledi. İnsani olarakta kötüsün senden soğudum dedi. O son nokta oldu benim için. Benimle ilgili bu kadar kör olması üzdü. Kendisine de dedim sanki yabancıyla konuşuyorum diye
Peki ben sana ne dedim olmayacak dua için amin diyorsun tamda dediğim gibi oldu bundan sonrada ısrar edecekmisin?
Israrlık bi şey yok. Ben kendimi açıkladım tekliflerimi sundum. Ama karşımdaki inatla dediklerimi anlamıyor gibi yoruldum cidden açıklama yapmaktan. Konuşmayalım dedi ben de tam ben diyecektim vs dedim. K ara gene bi şey yazdım ama sadece buna cevap vermiş
Harbiden anlamıyorum seven insan nasıl böyle yapar ben ne yaptım? Birinden vazgeçmek bu kadar kolay oluyor mu?
Normalde son görülmesi kapalıydı bugün açmış. Neden açtı çatlayacağım ama sormuyorum tabi. Mesajı iletilmediğince biri uzun süre cevap vermeyince açıyordu, bana bakmak için fe önceden birkaç kere açmış ama tam konuşmayalım dedikten sonr niye bana bakmak istesin bilmhiırum
Size ilk yazdığımda duygum bardı. Ama o kadar çok söyledim ettim anlaşılmadı ki insanım bıktım. Süreli itham yedim üstüne. Kendisine de dedim zamanıma emeğime acıdım artık. A desem b diyor olabilir ni böyle bi şey