Erkek arkadaşım ailemin zenginliğini kafaya takıyor, sınıf farkı ilişkimizi nasıl etkiler?

Erkek arkadaşımla bir yıldır birlikteyiz. Bence mükemmel birisi ve ben ona gerçekten çok aşığım. Beyefendi, dürüst, bana bağlı ve oldukça da kültürlü birisi.

Sorun şu ki, ben varlıklı bir ailenin kızıyım, erkek arkadaşım ise orta halli köylü bir ailenin oğlu. Önceden de ara sıra bunun konusu geçiyordu ama özellikle ailemle tanıştıktan sonra sevgilim bu konuyu iyice problem etmeye başladı. Ben senin hayatını sürdüremem, yetemem, ailene mahcup olurum vs. Sık sık bundan bahseder oldu ve ilişkimizi olumsuz etkiliyor bu durum.

Dediğim gibi ben ona gerçekten çok aşığım ve bence eşi benzeri olmayan biri. Onu rahatlatmak için ne yapmam lazım ya? Aileleri tanıştırmaktan da kaçıyor bu yüzden. Oysa benim ailem onu çok sevdiler?

Güncellemeler
4 gü
Erkek arkadaşım 28 yaşında araştırma görevlisi. Ben 21 yaşındayım üniversite 3. Sınıf öğrencisiyim. Okulda tanıştık ama kendisi benim hocam değil başka bölümden.
Erkek arkadaşım ailemin zenginliğini kafaya takıyor, sınıf farkı ilişkimizi nasıl etkiler?