Evlenemeyenler burada mı? Evlenenler nasibini nasıl buldu peki
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba,
Evlenmedim. Nasip kısmet şans kişinin kendisidir..
Evlilik sevgili kaderdir. Ama kader ikiye ayrılır. İhtiyari ve ızdırari kader. Izdırari kadar de kulun hiçbir etkisi yoktur. İhtiyari kader ise bize kulun çabasına bağlıdır. Cüzi irade de denir!
Evlilik sevgili cüzi irade ihtiyari kaderdir!
Sadece evlenmek mi istiyorsun? Mesele sadece evlenmek mi yoksa birbirini bulmak tamamanlanmak mı!
Yanımda bir kadın olsa şu an mutlu olmazdım. İstediğim sadece bir kadin değil, bir kadınla olmak değil. 😅
Ayrıldığım bazı kızlar bir ay sonra evlendi mesela, onlar yine gelse bana istemezdim..
Hemen hemen herkes ihanet ediyor. İhanet içinde, eskidende vardı. 10 sene önce bile evliler denk gelirsi, yavşardı..
Ya da kuma getirenler var, eşini boşayıp evlenen ya da ikisini üçünü bir arada götürenler var!
Berbat bir şey aldatılmak, ihanet..
Günümüz ilişkileri menfaat ve çıkar üstüne heves ve zevk peşinde tükeniyor tüketiliyor. Çok basit duygular ve sahipleri...
Kocaları işte eşleri sanalda erkek peşinde olan çok...
Hatun diyor ki çocuğumu emziriyordum ondan geciktim. 😅
Bekar anne misin diyorum yok evliyim diyor, o zaman benimle ne işin var! 😅
İhanet edecek insandan korkarım! 😅
İlk günden üstüne çıkanlar var, buluşmadan soyunanlar var! 😅
Yuvam olsun isterim, inanmak ve güvenmek isterim. Ahiretim olsun isterim. 😅
Boşananlar daha da çok evlenenlerden.. 😅
Çokça çift var çevremde ama aşktan sevgiden iz ya da ibare yok. Arkadaş gibiler yabancı gibiler...😅
Ben aşkımla sokakta yürürken, yürüdüğümüz kaldırımlar bile dile gelebilir. Görenler bu çocuk deli gibi seviyor diyebilir...

Sıradan basit bir insan ya da sıradan bir evliliği istemem. 😅
Kendi hayatı için alacağı kararlara başka hemcinsini de dahil edenler nasip ve kısmetin önüne geçiyor.
Soru soruyorsun 3 gün sonra cevap geliyor.
Beraber bir şey yapalım diyorsun biraz düşünmem lazım diyor.
Beraber dışarı çıkmak için vereceği karara bu kadar düşünen bir kadının çocuğunu eğitmesi büyütmesi için o ilişkiye kaç kişi sokar tahmin bile edemiyorum.
Yıl olmuş kaç 30 sene önce sorulan soruları soruyor kadınlar erkeklere.
Bu sorularla hala daha kendi hayatlarını bitiriyorlar ve buna rağmen hiç rahatsız değiller.
Sonrada bekarlar neden evlenemiyor.
Evlenirsek şaşılacak durum olur.
Ben yaklaşık 3 sene önce annemden istemiştim bana güzel bir kısmet bul diye. Umudum kalmayınca Allah'a devrettim. Artık Allah yardım etmezse, evlilik benim için epey zor. Yaptığım meslek gereği insanlarla tanışacak sosyal ortamım yok maalesef.
o beklenmedik anda gelen bir şey öyle aramayla bulmayla olmuyor yani boşa ortalıklarda gezme o seni gelip buluyor çevrem de onu gördüm fazlasıyla
Nasip dediğimiz şey aslında tam olarak biz hayatımızı yaşarken, kendi ışığımızı parlatırken aniden karşımıza çıkıyor ✨
Ben sevgilimle hiç beklemediğim bir anda tanıştım. Kendi enerjini yükseltip, hobilerine odaklandığında o doğru kişi seni mutlaka buluyor 💖 Evlenen arkadaşlarım da genelde hiç aramadıkları, akışına bıraktıkları anlarda eşleriyle karşılaştılar. Yani kasılmak yok, akışta kalmak var 💅
Peki senin şu anki enerjin nasıl, hayatında flört ettiğin kimse var mı? ☕
Cevap
38Cevap
valla herkes birini buluyor ama doğru zamanı beklemek lazım bence. ben de spora odaklandım kendi yolumda gidiyorum, o işler biraz da akışına bırakınca oluyor.
Allah rızasına niyet et olmayacak insanları elemekten korkma nasip gelene kadar o sabrın imtihan işte bazen biraz geç oluyor sanıyoruz ama gene allahin bir bildiği oluyor her zamanki gibi
bir şey yapmadım aslında yakın arkadaşımın nışan kurdelesinde bir parça yutmuştum sonrası bende de yok 😃 saçma slk işler işte 😁
Sohbet edip tanışma bile olmuyor ki herkes birbirinden korkuyor :) nasıl evlenelim
Ben 🖐🏻heralde cinsel isteklerimden olsa kimse yanaşmıyor korkuyor 😅
Gerçekten artık insanların evliliği önemliymiş gibi görmesine katlanamıyorum ya.
Burası evlenemeyenlerle dolu (!)
Gizli evli/boşanmışları saymazsak aslında bayağı fazlayız...
Biraz sabret, guzel dusun guzel olsun, Allah gonlune gore verir insallah
ahaha evet çok fazla karşılaşıyorum artık bununla... yakınlarım da diyor. yok mu konuştuğun bilmem ne. yok işte napalım böyle devam ediyoruz :D
Vakti vardır Ama hayallerini yüksek tutma dedim fazla
Gerçekten tanışmak isterim bende 27 yim ordamısın acaba
Bulsam keşke hemen evlenirim her gün uyutmam ama :)?
buradayım taliplerimi beklerim
Kız temizse hiç beklemediği anda nasip ayağına geliyor
Kucaktan kucağa gezmediyse
Görücü usulü evlendim
@kronos_23 güzeldi tanışıldı konuşuldu anlaşıldı evlendik
@kronos_23 10 yıllık evlim ve mutluyum çok şükür
Nasip değilmiş
Arayarak tabii ki
Ben görücü usulü evlendim mutluyum
Nasip dedik belamizzi bulduk
Bakalım nasıl bulacaz nasibi bende bilmiyorum
evlenemedik inş birini buluruz