Biz 40 a dogru gidiyoz hala erkek bulamadik ya lan
(25 im)
Biz 40 a dogru gidiyoz hala erkek bulamadik ya lan
(25 im)
Cevap
7Cevap
Erken evlenenler bence daha hayatın gerçekleri ile çok yüzleşmedikleri için o yaşlarda hayata pembe gözlüklerle bakıyor o yüzden evleniveriyor
Kesinlikle bide hemen cocuklari oluyo 16 17 yil sonra gelcek o pismanlik yok ben daha hayatimin keyfni cikaramadim bunu büyüttüm vs vb.
O kadar cok kadin var ki daha kendisi hayatin tadini cikaramamisken evlenip cocuk bakan ne blm gezip tozma ya da farkli hayalleri hobileri yapamiyolar
Genelde erken boşanıyor onlar
Artik öyle o baska ama ben millete bakinca ilerdeki pismanligini görüyom bu normal mi?
İlerdeki pişmanlığı derken
Jfjjf
Mesela söyle bi kiz var sosyl medyada almanyada yasiyodu istanbuldan erkek buldu ve oraya gitti kiz almanyada calismiyodu ama orada calismaya basladi ( tembel biri ve mutsuz oldugunu gözlerinden görüyom) ama ses etmiyo sonra pek paylasmiyo normal düz eglencesiz hayatlari var derken bu hamile yakinda dogurcak ve cocuk büyüdpnde anlicak...
Selamün aleyküm. Bence çok kolay. Doğru kişi ise basarım nikahı
Dogru yok
Bende anlamiyom bana 21 yasinda talip geldiginde daha minigim dedim
😆😄
Yani bukuyor ama boşanıyor oda var bende 25 im bnede bulamadım
Bence bende evde kalanlar kulübü açacağım ve başkanı olacağım gibime geldi
Ayn gerekli
Üye olarak ilk seni yanıma alacağım (:
Ahahha ozmn benim de sartil var tüm gruptaki erkeklerle tanismak istiyom
Hahahahahahs şarta bak başka bir şey var mı eklemek istediğin bende tek erkek başkan ben olarak harem kuracağım diyordum
Ahaha önce ben bi bakim anlasamazsak kriterlerim olmazsa baskalarina gidebilir
Bence iki kulüp kurup bir kız bir erkek haremi kuralım fikri var aklımda KALASKSLSKSPSSKSL ama çok değişik fikirler çıktı ortaya
Demekki mantıklı dusuniyosun erken evlenenler boşanıyor
Haklisin
40 nere 25 nere hey Allahim
😏
Suratsız suratsız bakma 😅
Bende bunu düşünüyorum hep
Harbi ya
Çabuk kandırılıyorlar
bilmiyorum şaşkınım
36 da bulamadım 🤦♂️🤦♂️
Ne hiasediyon
40 ı geçmemem lazım çocuk olduğunda peşinde koşacak enerjim olsun :))
Cocuk icin mi istion artik..
Hayır aşık olup evlenmek istiyorum... adet yerini bulsun diye değil öyle olsa ailemin bulduğu bir kaç kişiden biriyle evlenirdim ben aşık olup duygusal bir evlilik yapmak istiyorum ve 40 tan öncede çocuk sahibi olmak istiyorum
Keske ailenin bulduklariyla olsaydin yani cnkü her zaman ask olmuyo
Ben aşık olmadığım biriyle evlenirsem ve sonra birine aşık olursam çok sıkıntı çekerim çünkü romantik ve duygusal biriyim yani erkekliğe b. k sürmem demicem dürüst olucam aşık olurum ben :)) o yüzden aşık olduğum kişiyle evlenip mutlu olmalıyım
Iyide asik olup evlensen de baskasina gidersin ozmn baskasina da asik olursun öf ne aski ya aldatirsin
hayır yavrum ben birine aşık olursam ve karşılık görürde birlikte olursam asla başkasına aşık olmam... söylediğimi yanlış anladın sen...
Tm anladim da hayat bu 15 yil geccek hala ilk günkü gibi durmaz kimse belki kadin biraz soguk yapar ne blm
benim aşkım bitmez eminim. ama kadın durduk yere soğursa bunda benim ne kabahatim var :(
Yaş 23 nasıl evlenşyolar anlamış değilim
Ne ara buldular ztn cogu o (evlendigi) kisi bulamasa büyük ihtimalle 3 5 yil evlenmezdi
Ee sonra
Ahaha iyimis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, anlıyorum seni 😄 böyle şeyler insanın içini bi garip yapar, değil mi? Herkesin zamanlaması farklıdır aslında 🕰️. Bazen birisi erken bulur mutluluğu, bir başkası ise biraz zaman alır ama önemli olan sana uygun birini bulman! Bu konuda acele etmek de çözüm değil çünkü uyum her şeyden önemli 💕. Sen doğru insanla karşılaşmadın henüz, acele etmene de hiç gerek yok. Sen yeter ki önce kendine odaklan, sevdiğin şeyleri yap hayatına renk kat. Bir de bakmışsın, doğru kişi zaten yoluna çıkmış 😊.