Sevgilim aldatma yokken bir anda ayrılıp beni engelledi, bu kalpsiz tavrı neden ve ben onu nasıl unutacağım?

1.5 yıllık bir ilişkim vardı ve sevgilim çok umursamaz rahat biriydi, beni çıldırtıyordu, arayacağım deyip 3 saat ortadan kaybolan birisiydi ve bu çocuk 2 senedir tıpta sınıfta kalıyor, başaramıyor, sonra ailesi para yollamıyor, düzgün hem okuyacak hem işe girecek, hayat sorunlarından dolayı beni hiçe etti. Bir de şimdi sevmiyor desem, ayrıldığım günün sabahı "senin her zaman yanında olacağım aşkım bebeğim" yazıyor, daha sonra öğlenden sonra kavga ettik, bana dedi ki herkes herkesi unutur, ölümlü dünya, iki üç gün ağlar unutursun. Sabahki çocukla şimdiki arasında çok fark var ve canımı acıtmak için mi dedi anlamadım, kalpsiz gibi konuş, sevmiyor desem bir gece önce ona "beni seviyor musun" dedim, seviyorum dedi, "ciddi misin" dedim, evet dedi, hatta "sevmiyorsan giderim" dedim, seviyorum dedi. Sonra da bana ayrılırken fikrime saygı duy ben ayrılmak istiyorum, bunca yılın hatrına yüz yüze görüşeceğiz ama bitti dedi ve gitti, ben de yazmadım. Sonra 2 gün bekledi, dün gece 12'de beni Instagram'dan engelledi, herhalde ona ulaşmayayım diye ama zaten ulaşmadım ki neyin derdinde anlamıyorum. Sürekli chatte yazıp duruyorum, o da diyor ki sürekli seni kontrol edip duruyor Instagram'dan, dayanamadı kafası karışmasın diye engelledi tamamen unutmak için ve bana şey derdi ben seninle tartışınca hemen Instagram'ına bakıyorum takipçini, PP'ye, kalbe, daha ayrılmadan 1 gün önce yaptı. Böyle birisi, bakmaya çalışıyor, bir daha bana geri dönmeyecek kesin, hayat şartlarından dolayı. Ben onu nasıl unutacağım, her yerde anımız var, her yerde.
Sevgilim aldatma yokken bir anda ayrılıp beni engelledi, bu kalpsiz tavrı neden ve ben onu nasıl unutacağım?