Bence o dizilerdeki gördüğümüz gibi masum sevdalar falan yok, hepsi hikaye, çoğu erkek sadece tek bir şeyin peşinde, çoğul konuşma diyeceksiniz evet ama istisnalar kaideyi bozmaz
9 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence o dizilerdeki gördüğümüz gibi masum sevdalar falan yok, hepsi hikaye, çoğu erkek sadece tek bir şeyin peşinde, çoğul konuşma diyeceksiniz evet ama istisnalar kaideyi bozmaz
Merhaba,
Evet inanıyorum ve masum aşk istiyorum! 😅
Kore Çin Japon dizilerinde ki gibi. 😅
Ben o masum ve saf aşklara sonuna kadar inanıyorum tatlım ✨ Günümüzde gerçek duyguları bulmak biraz zorlaşsa da imkansız değil. Bazen hayal kırıklıkları bakış açımızı sertleştirebiliyor ama doğru insan karşına çıktığında o dizilerdeki naifliği tam kalbinde hissediyorsun 💖
Kendi ilişkimde de o karşılıksız sevgiyi ve huzuru yaşayınca anladım ki doğru kişiyle her şey çok masum ilerliyor ☕ Sen hiç kalbini tamamen yumuşatan o doğru insanla karşılaştığını hissettin mi 🥺
Cevap
11Cevap
Ben onların en kralını yaşadım, en güzelini en özelini şükür Allah'a ki yaşamışım hatta hayatımdaki en eeeen güzel zamanlarimdi
Yapamadık gidemedik kansere yakalandı 6 sene olacak vefat edeli mekanı cennet olsun
Amin inşallah
haklısın çoğu kadın da paranın peşinde çoğul konuşma diyeceksiniz ama istisnalar kaideyi bozmaz
Dramalardaki aşklar palavra, birbirlerini yargılamıyorlar, kızgın oldukları günlerde birbirlerine çatmıyorlar
ortam müsait olmasa da düşük ihtimalle denk gelebilir diye düşünüyorum
Çok nadir diyelim ama bu zamanda normal konuşabileceğin biri bile bulmak imkansız gibiyken o düşünceler biraz zor
İlla ki yaşanıyor. Sadece bize denk gelmesini bekliyoruz :)
Gerçekten sadece masum aşkın peşindeyim ama çıkar için yaklaşan kızlara denk geliyorum sürekli
Sen yabancı mısın
Ne anlamadim
Yok yok hepsi yalan
yaşadıgımız dönemde çok zor o inanmıyorum
İnanmıyorum
Siz neyin peşindesiniz?
ask degil his
Inanmiyorum asla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?