Tam inanacağım diyorum, gülmem geliyo 😅. (Herkes için gecerli degil tabii.) Sizce? 😄

Tam inanacağım diyorum, gülmem geliyo 😅. (Herkes için gecerli degil tabii.) Sizce? 😄

Açıkçası inanıyorum, ama her şeye değil…
Yani sırf yazışmalarla kurulan, yüz yüze hiç gelinmemiş “aşklara” hemen aşk diyemem belki… ama duyguların karşılıklı ve samimi olduğunu, hatta bazen gerçek hayattaki ilişkilerden bile daha derin bağlar kurulduğunu gördüm, yaşadım da.
Önemli olan mesafe değil bence, hislerin samimiyeti. Biri seni gerçekten anlıyorsa, sana kendini özel hissettiriyorsa, aradaki ekran değil, kalbinle kurduğun bağdır kıymetli olan.
Ama temkinli olmak da şart. Çünkü sanal âlemde herkes kendini farklı gösterebilir. Gerçek duygularla gelen birini ayırt edebilmek, işte asıl mesele o.
Reel hayatta taşımadığın sürece hepsi boş işler , adı aşk altında vakit öldürüyorlar birbirleri için ölüp bitiyorlar 😂 biz burada ne aşklar gördük gül gül öldükkkkkkk 😆😂
❤️❤️❤️
🥰❤️
Evet inanıyorum çünkü sanalda başlayan sevdaya düştüğüm olmuştur. Nerede başladığının bir önemi yok, nereye taşıdığının bir önemi var ve hissettirilen duyguların
Güzel bakan güzel görür 💜🎀
☺️♥️ bebişim
😍😘
Adı üzerinde sanal.
Hayal kurmak güzeldir.
İnsanı yaşaması , ayakta kalabilmesindeki belli başlı şeylerin içinde gelir.
Fakat hadinden fazla olunca , rüyanın içinde rüya görmek gibidir.
Sahte , sahte ve yine sahte.
Ondandır Adam bir defa , kadın ise sayısını bilmez.
Sanaldaki aşklara inanıp inanmamak biraz kişiden kişiye değişiyor aslında 🌸. Güzel bir iletişim, samimiyet ve dürüstlük varsa neden olmasın diyorum ama bazen insan mantıklı tarafıyla "Ya bu iş nasıl olur ki?" diye düşünüp gülebiliyor 😄. İmkansız değil ama en önemlisi güven ve gerçeklik. Hem seviyor hem dans ediyorsun, harikasın! 💃🏼🎀 Ama tabii temkinli olmak da önemli, dert etme 😉.
Cevap
13Cevap
Hayır inanmıyorum sanaldan aşk mı olur
Ulu orta yaşanıyo ortalığa seriliyorsa izliyorum valla ne yalan söyliyim 😂 doğru düzgün bişey olsa içlerinde yaşarlardı ne zaman bitecek diye bekliyoruz bence hepimiz 😂
her şey ortada 🤪
Hayır inanmıyorum. Gelip geçici hevesler, umutsuz vaka.
Ya gerçek hayata aktarilmadigi sürece. Kesinlikle sanaldan aşk olmaz
Yüzyüze tanımak gerekiyo
Yürümez yani, bir yerde duraksar
Sanalda aşk mı oluyormuş?
Teninin sıcaklığını hissetmeden, bakışından nasıl etkilendiğini görmeden, gözlerine derin bakmadan..
Sanal aşklar sanalda kalıyorsa çok saçma bir hareket. Bunun dışında sosyal medyadan tanışıp bir kere bile yüz yüze görüp konuşmadığın insana aşkım diyemezsin ya
Hoşlantı olur maks. Sanaldaki ilişki internet paketin bitinceye kadardır
Ben inanmıyorum ama yaşayan insanlara saygı duyuyorum.
Cok nadir ciddiyete dokulen olsa bile genelde sonu hep engelle bittigi icin komik geliyo artik
Aşk kendi innanilmaz dir çeşidine bakmak gerekme bakmak gereken gerçek mi değil mi
Aa sevgilim sende bi değişiklik var bugün yazı tipini mi değiştirdin 😅 sanal aşk mı olur be 😅
Hahah emojileri değiştirdim 😄
Cıks reeldekine bile inanmıyorum sksks
Mantıklısın bebeyim 😄
Sen de cicikız 🌸
aşk her yerden gelebilir
Evet, olabilir, neden olmasın
Reele dönmüyorsa sıkıntı
Hayır kuzum inanmam.
Canimmm, sen nerelerdesin 🥹
Cooookkkk 🩵🩵🩵🩵
İnanasım gelmiyor sanaldaki aşklara.
ilginç. nasıl
soruya cevabım evet (neden soran yok bu cevapta)
Neeee
İnanmıyorum
Hayır tabiki
Olabilir 😃
İnanmıyorum
Hayır
Hayır inanmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?