Benim artık inancım kalmadı realde düzgün insan yok sanalda nasıl olsun
Önceden real sanal fark etmez diyordum ama yok abi sanaldan olmuyor bugün bunu anladım
Önceden real sanal fark etmez diyordum ama yok abi sanaldan olmuyor bugün bunu anladım
Reel, sanal farketmiyor. Kadın para para para dedikçe hiç bir ortam bizi mutlu etmiyor artık. Kadınlar aşka inanmıyor, aşk istemiyor, aşk ile sevmiyor ve para için her şeyi kullanmaktan da kaçınmıyorlar. Bu devir de evlenmeye değecek kadın nerede ise yok artık. Sanalın belirli olmazsa olmazları, kuralları vardır. Eğer ki bu kurallar işlemiyor ise zaten ilişki yalan, dolan, iki yüzlülükten öteye de gitmez. Niyeti bozuk olan reelde de sanalda da her şeyi berbat edecektir zaten. Ölçü, dikkat, ciddiyet, samimiyet, niyet her şeyi ortaya koyacaktır.
Cevap
6Cevap
Ben aşka inanmıyorum genel olarak
Benimde aşka olan inancım bitiyor artık
sanaldan tanışıp reelde görüşmekle reelden tanışıp sanalda konuşmak aynı şey değişen bişey yok ama yinede sanalda reelde olsa herkese güvenmem inanmam
Aga olmuyor ya real yine sağlıklı sanal hepten sıkıntı
Ben evliyim 10 yıldır 5 yılda flört vardı ettimi sana 15 yıl
Dengesiz çok olduğu için o iş olmaz pek
Aynen öyle katılıyorum
Kuran carpsin asik olamiyorum aglicam
Bende olamıyorum ama sana olabilirim belki:d
Sanalda başlamaz aşk
Katılıyorum
Gerçek iyidir
Aynen öyle aga en azından buluşma imkanın var ve görüyorsun çevresini tanıyorsun sanal öyle değil kimliğini gizleyebilir her şey olabilir artık sanal ilişkiye karşıyım ya cidden sevgili bile yapmak istemiyorum bunaldım artık bi kız geliyor bu farklı diyorsun sadık sevilir diyorsun bi bakmışsın diğerlerinden farkı yok aşka inancım azaldı artık evleneceğim kadın beni çabuk bulsun yoksa bu çöp torbalarının arasında eriyip gidicem
hayır tabi ki aşka inancım kalmadı daha doğrusu
Benimde kalmadı aga sanaldan olmuyor olsa bile milyonda bir oluyor
Hani böyle gerçekten sadık seven birisi yok herkes kendi çıkarlarını düşünüyor yazık ya
Sanal aşka karşıyım
Artık bende karşıyım :d
inanmam
Kesinlikle
Hayır tabi ki
Aynen öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?