Sanalda tanışıp mutlu bir ilişki yürütebilen evlenen kişiler var mı? sizce sanal aşk'lar ne kadar sağlıklı birine klavyeden yazdığı kelimeler üzerine güven duyulup sevgi beslenebilirmi sizin bu konuda fikirleriniz neler?
Sanal aşk değil sanaldan tanışmaya inanıyorum. Son sevgilimle öyle oldu ve üç yıl sürdü. Ayrıca sanalda olan kişi de insan bizlerde insanız. Haa sanalda ki güvenilmez sapık diyen varsa kişi kendinden bilir işi demişler , herkes ne hak ediyorsa onu bulur karşısında. 22-23 yaşını geçen birisi de iki üç görüşme sonunda karşısında nasıl bir insan var az çok anlasın. Her şey kişinin kendisinde bitiyor.
İnsan sanaldan tanışabilir konuşabilir bir birlerini görüp hoşlanabilir ve daha sonra buluşup yüz yüzere konuşabilir bu tamamen karşılıklı güven ve saygıyla alakalı , başlayan bir ilişki ilk başta kendini belli ediyor zaten , bu yorumumda evet aşkın nerede ve nasıl karşımıza çıkacağı belli olmuyor , inanıyorum. Bundan 20 yıl önce dışarıda tanışır konuşur sevgili olurduk ama zaman değişti sosyal medya çok geniş bir yapı
Çok yakın bi akrabamız var. Benden de büyük. Aristokrat bi aile. Kız onca kısmet onca yıl evlenmedi gitti taaaa uzak bir şehirden sanaldan tanıştığı beyefendiyle (!) evlendi🤦♂️ Onun bu evliliği beni de sanala ikna edecekti kiii adam kadının mal varlığına konmak için boşanma davası açtı. Şuanda kız tam bi kaosun ortasında
Sanal aşk nedense bir aşağılama hakaret dalga geçme konusu olarak kullanılıyor. Ben sevgilimle bu platformda tanıştım ilişkimiz gayet ciddi ilerliyor. Sanal ortamda tanışıp beraber olmak ayrı, sadece sanal olarak ilerlemek ayrı hir şey. Karşı karşıya gelmeden görüşmeden yaşanan hiç bir şey AŞK ya da İLİŞKİ olamaz. bunu da belirtmek isterim.
Merhaba, Aşkın reeli sanalı yoktur. Aşk aşktır, her yerde aynıdır. Reelde de olsa Instagram wp vs iletişimde olacağız. Sabah akşam gece gündüz yüz yüze olamayız..
Aşka inanıyorum ama insanların aşkına inanmıyorum...
Bence bunun sanalı veya da realy yok yani nasibindeki insan nereden çıkacağını bilemiyorsun zaten böyle Sanal ilişkilere inanmıyorum yok şöyle yok böyle diyen insanlar hep sanal ilişki yapıyorlar yürütebilen yürütüyor Elbette Hani klavyede kalmıyor görüşmek buluşmak lazım sadece internetle kalmamalı ama tanıştığı yer internet olabilir bence gayet normal Ben de tanıştım biriyle görüştüm de şu an hayatımda mı değil Ama hayatımda olabilecek bir insan her an da olabilir
Var ama nedense sanal aska ınanmiyorum evet samimi yakın duarbiliyr bazıları ama zaten herşey uzaktan değil mi uzaktan görmediğimiz tanımadığımız insanlara daha fazla yakınlık duymamız gayet normal arkadaslik olur ama aşk olmaz bence ınanmiyorum sanal aska
Ufukta evlilik yolu teleskoptan gözükmese bile, sanaldan aşk olabilir. Herşey ilk buluşmadan sonra netleşmez mi zaten? Yüzyüzeyken ilk intiba çok önemli...
vardır ama benim yüzüm gülmedi o konuda ondan ben seçmem artık bence bir kadın beraber olacağı erkeği seçmeli
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
inanmıyorum sanalda hoşlandığım hatta ciddi ciddi aşık olduğumu düşündüğüm biri olmuştu ama sonra 3-4 fotosunu görünce soğuma geldi konuşmak bile istemedim daha jdjsjs
Burdan tanıstık aramızda fazlaca mesafe olmasına rağmen buluştuk 3 bucuk sene sürdü evlilik düşünceleri vardı ama kendisinin psikolojik sorunlarından ötürü bırakmak zorunda kaldım fazlaca yıprandım..