Kızlar çok güzel hep ama erkekler genelde ortalama veya ortalamanın altında. Yakışıklı bir adamla beraber olmak nasıl bir his, bilen varsa tarif etsin
9 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kızlar çok güzel hep ama erkekler genelde ortalama veya ortalamanın altında. Yakışıklı bir adamla beraber olmak nasıl bir his, bilen varsa tarif etsin
Yakışıklı erkekle olmak ilk etapta güzel tabii. Ama yakışıklı ve bunun farkında olan erkeklerde bazen şöyle bir bir problem oluyor: Hayatları boyunca fazlasıyla ilgi gördükleri için ilişkide de sürekli seçilen, beğenilen ve özel hissettirilen taraf olmak istiyor. Sen onun ruhuna dokunmaya çalışırken o hâlâ kendi değerini dışarıdan gelen ilgiden ölçebiliyor. Bir noktadan sonra ilişki yaşamaktan çok egosuna bakım yapıyor gibi hissediyorsun. Çünkü ilgiyi zaten bolca gördüğü için sıradan bir sevgiyi yeterli bulmuyor. Ruhsal derinlikten çok yüzeysel kalmaya da daha yatkın olabiliyorlar.
Yaş aldıkça insanın kriterleri de değişiyor zaten; Yakışıklı mı?” dan önce “Yanında huzurlu muyum?” diye soruyorsun artık kendine. Cevap hayırsa yüzünün güzelliği pek bir şey ifade etmiyor artık.
Ve o noktadan sonra seçenek değil, huzur seçiyorsun.
Genelde kaçıngan olurlar ilişkinin bütün yükü sana kalır ilk mesajı hep sen atarsın ilişkinin adını koyması için nerdeyse yalvarırsın çünkü nasıl olsa seçenek bol onlar için. Sürekli yanlış bişey mi yaptım benden uzaklaştı mesaj atmadı diye düşünürsün. Sonra cinsellikte çok iyi oldukları için ilerde kiminle evkenir acaba kim her gece onunla birlikte olabilir sabah onunla kalkar diye düşünerek kıskanmaktan delirmeye kadar gidersin. Ona kavuşayım diye kendini kaybedersin.
* mi😂
Hayatıma yakışıklı erkekler girdi ben kimseye ne ilk adım attım ne ilk mesaj. Ayrica seçenek onun değil herkes için bol
Göz doyuran ve hızlı biten.
Sebebini merak edenler için açıklayayım. Görsel tatmin bir yere kadar yetiyor. Malum ömrü boyunca çekici olanların karakterini geliştirme zorunluluğu olmadığı için çoğu saygısız oluyor, bunu sonradan elde edip hamuru da bozuk olanlarsa çekiciliğini kötüye kullanıp başkalarını kullanan kişilere dönüşüyorlar. Aralarında güzel karaktere de sahip olanlar da var tabii ki ve ben şu ana kadar her türe denk geldim.
Tabii ki sonuncu dünya için olmazsa olmaz olan tür. Görsel ve karakteristik şölen.
Yakışıklı olup yakışıklı olduğunu bilmeyen erkek değerlidir bunun dışı çöp ya, yakışıklı olup bunun farkındaysa geçmiş olsun, önünü alman mümkün değil her ortamda bunu kullanacaktır, yolludur baya baya, en trajikomik olan da yakışıklı olmayıp kendini yakışıklı sanan erkek, hiç çekilmez, yazık ona be.
İnanılmaz keyifli bir his ama sanıldığı kadar yüzeysel değil kesinlikleee! Yanında yürüken gelen o tatlı gurur hissi, fotoğraflara bakıp bakıp gülümsemek harika bir şey tabii ki ✨
Ama işin sırrı sadece dış görünüşte değil aşkom. Dışarıdan ne kadar yakışıklı olursa olsun, içi boşsa o büyü iki günde bozuluyor 💅 Sevgilimle Kordon'da yürürken hem gözlerimin bayram etmesi hem de ruhumun doyması benim için en büyük şans 💖
Senin için bir ilişkide yakışıklılık kaçıncı sırada geliyor peki, gerçekten o kadar önemli mi? ☕
Cevap
26Cevap
İlk başlarda yalan yok, insanın egosunu acayip okşuyor ve yan yana yürürken bile o estetik uyum hoşuna gidiyor. Ama dürüst olayım; yakışıklılık sadece ilk 1-2 ay göz boyuyor. Eğer adamın içi boşsa, vizyonsuzsa ya da bencilse, o dünya yakışıklısı yüz saniyeler içinde gözünde sıradanlaşıyor. Gerçek mutluluk sadece tipe değil; karakter uyumuna, saygıya ve yanındayken ne kadar huzurlu hissettiğine bağlı."
Benim için bir anlam ifade etmiyor şu yakışıklıyi kafanızda nasıl bir yere koyuyorsunuz bilmiyorum ama karakteri olmayınca ya da sohbeti sarmayinca slak olunca beş para etmez. hayatima birkaç kere yakışıklı kişiler girdi heosinin ortak noktası 0 karakter. seks ve kadın düşkünleri veya sohbet ilerlemiyor. boyle tipi iyi olsa bana ne?
bunun garantisi yok ki karakter beş para etmedikten sonra yakışıklılığın bir anlamı kalmıyor günün sonunda. dış görünüş bir yere kadar çekici geliyor ama kafa yapısı uyuşmadığı sürece yanındaki Brad Pitt olsa ne yazar.
Bir tadına bakmak gerek yine de
İlk gördüğümde yakışıklı olması hoşuma gider, bakarım. Ama karakteri kötüyse ‘yakışıklı’ oluşu benim için sadece ilk 5 dakikalık avantajdır. Sonra BB. Dış görünüş kapıyı açtırır ama karakter içeride tutar.
yani extra extra bi anlami yok. tabi iliski icerisinde bakip bakip surekli bu fistikk da benim sevgilimm diyip bicepslere falan sariliyosun ama onemli olan adam olmasi
Haha çok saçma gerçekten ya 😂 erkekte önemli olan yakışıklılık değil ki. Tabi bazı kriterlerini falan karşılasın, o ayrı.. ama sırf yakışıklı diye sevilmez yani bir adam.
Ya benim çok çirkin biriyle ilişkim oldu, Hani sevip sevildikçe bir önemi yok ama daha sonrasında çok çok yakışıklı biriyle görüştüm kısa bir ilişkim oldu. Onun haricinde gerçekten çok yakışıklı adamlarla buluştum ettim beni isteyen de oldu ama biraz kafa uyumu önemli tabii. Ama bacım benim genel olarak hiçbir erkekle kafama uymuyor o yüzden yakışıklı ve genç olanı seçmeye çalışacağım. Tavsiye yani
Bunu diyen kızlarda genelde bir kezban oluyorlar ama erkekler çirkin kendileri pamuk Prenses sanki😄😄
Her yere ama aklına gelebilecek her yere, her mekana VIP gibi girersin. Herkes sana itaat eder. Böyle tatlım başka soru 🧝🏻♀️
İnsan beğenmediği insanlarla neden ilişki yaşar ki?
Mecburuz erkekler hep vasat
aq iyi güldüm ya sağolun arkadaşlar :D
Kendin de güzelsen eğer elbette kendin gibi karşı cinsinde yakışıklısını bulursun.
Ya guzeldir tabiki. Ama bizi besleyen sey bağdır. Bağıda insanlarin içi ile kurariz. Ama guzele yakisikliya bakinca insanin gozu gonlu ferahlar tabi
22 YAşinda 18 e yakin sevgilim oldu kendimi eleştiriyim asla birine bağlanmam ama aldatamam tahmulum azdir ve ilişkiden beklentim yuksektir kirilirsin umrumda olmaz cunkü duygusal olarak asla bir kiza bağlanmam sasirtici sekildede cok talep gorurum asla boşa düşmem egoluyum ego sayesinde karşimdaki insan deli olur ama cok sever garip bir durum
ay bende çok az yakışıklı erkek görüyorum ya çok can sıkıcı
İçini kemiren tahta kuruları dolu birinin dışı kat kat cila olsa ne yazar..
Mutluluk gerltirdigini dusunuyorsun da oyle olmayabilir de
ıslanmaktan konuşamıyorlar canısı sesleri titriyor.
boş ver yakışıklıyı sen zengin ve zeki erkek of diyorum. Parasını sana harcar bu dünyada cenneti yaşatır.
Yakışıklı erkekler aptal oluyor tavlamalari zor değil
Bir milletin erkeği ne kadar yakışıklıysa kızları da o kadar güzeldir. Gerisi makyaj ve estetiktir. Hani aynı milletin genlerini taşıyoruz ya o bakımdan.
Tip bir boka yaramıyor çok eskiden ergenkendi onlar
@İsimyok91 hep bunu savunuyoruz erkekler olarak ama kimse dinlemiyor kafa aynı
Çikolata yememiş birine çikolatayı tarif edin bakayım
Hadi edin ya
Niye yakışıklı diye erkek or*spusu mu oluyor
Onu demeye getirdin yani niye öyle dedin
Benim gibi kel göbekli birisise olabilirdi iyi mutlu olmana sevindik
İşte kel göbekli dolu ortalık bir de yakışıklı olan nasıl oluyormuş onu merak ettik
Kizlar çok güzel falan değil bu arada ülkemizde tipleri sıradan makyajla da biseye benzemiyorlar
Kız arkadaşım hiçbir kadın sana hayır diyemez diyodu
Ha çirkin ha güzel aynı performans:)
Yakışıklı sevgiliye çok bakan oluyor, çirkine ise kimse bakmıyor bu kadar😃
Kızlardan çok erkekler yazmış 😅😅
Şaşırtmadı sazan gibi atlıyorlar ben ben diye
Çoğu da gizli hee
Erkeksin ya cesur ol
Yakışıklılık boş işler
Abartılacak bi yanı yok bence
Neden paylaşalım gvatmiyiz
Siz daha iyi bilirsiniz
Yakisikli olanlar canım oluyor ya tavsiye etmem
Güzel bir şey ay yani
Exlerime sorup geliyorum shshsh
Onu bu ülkede pek bilemiyoruz 😂
Parası olan önemli önce
Allah çirkin şansı versin 🤣😅😂🤣🤣
Dene öğren
Denemek istiyorum da yok yok
Nerdesin
Bilmiyorum benim flörtüm de benden kötü
Yaşamadan bilemezsin
Anlatılmaz yaşanır
Gençliğinde şans gibi
Öğrenmek ister misin?
İsterim de böyle diyenler de hep çirkin ki
Kendin öğrenirsin gerçeği
Hiç merak etmedim biliyo musun
Sen bilirsin, bazı şeyleri atladıktan sonra kafaların ve sosyal statünün uyuşması daha önemli
Ben sence neyim
Çirkinsin
https://ibb.co/VYd9Mvkr
Bence ortalamayım çirkin değilim jdkdkd
Ha iyiymişsin canım
Direk çirkin damgası vurdun bana ama üzüldüm hahha
Çoğu çirkin bu erkeklerin sen alınma
Teşekkürler peki sen kendini güzel bulur musun genelde
Çok yamanmaya çalışan kızlar oluyor
Genelde karılar eziliyor yanımda
Bilmiyom
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?