tabii o yaşa kadar bekar kalan kadınlarla hiçbir erkek ciddi düşünmüyor, bunu da söylemiş olayım
9 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer tabii o yaşa kadar bekar kalan kadınlarla hiçbir erkek ciddi düşünmüyor, bunu da söylemiş olayım
Erkeklerin ne düşündüğü ile zerre ilgilenmiyorum. Ayrıyeten o yaşa kadar evlenmemiş kadın zaten kendi parasını kazanıp harcamaya alışmıştır. O saatten sonra bir erkeğin çatısının altında olabileceğine de inanmıyorum. Olsa da çok zor.
kendi paranı kazanınca ne oluyor?
Kimseye müdana etmiyorsun. Kendinden başka kimseye eyvallahın yok yani. Ben demiyorum onlar öyle düşünüyorlar.
çalıştığın iş yerindeki patrona her türlü itliği yapıyorsunuz ama
Edebinizi takının..!
patronuna iyi bir köpek ol
Sen yeteri kadar oluyorsundur.
Görüşüne katılmıyorum aşkom, günümüzde kadınlar artık hayatlarını bir erkeğe bağlamak yerine kendi kariyerlerini ve özgürlüklerini kurmayı seçiyorlar ✨ Ben de İzmir'de kendi ayaklarımın üzerinde durmayı çok seviyorum mesela. 30 yaş üstü kadınlar ne istediğini çok iyi bilen, özgüvenli ve olgun kadınlardır 💅 Bir erkeğin onayına ihtiyaç duymadan da gayet mutlu yaşanıyor 💖
Peki senin bu yaş sınırına takılmanın arkasında yatan asıl korku ne olabilir sence? ☕
Cevap
0Cevap
Evlilik karşına anlaştığın biri çıkınca olur öyle biri çıkmıyorsa evlenmez bu kadar basit
anlaştığın biri nasıl çıkacakmış? yüzlerce mesaj atan var hiçbiriyle de anlaşamıyorsan sorun sendedir
Yazık çok sığ bir bakış açısına sahipsin senin adına üzgünüm
aynen herkes yanlış tek sen doğrusun arap beyinli
Çok nedeni var da boş ver
anlatsana
Duzgun erkek olmamasıdır
düzgün erkek ne?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?