Ayrılalı 1 buçuk ay oldu ve ayrılma sebebimiz zaten sadakatsizlikti, şimdi de bir başka kızla konuştuğuna eminim kızın tweetlerinden anladığım kadarıyla ayrıldıktan 3-5 gün sonra konuşmaya başlamışlar. Ayrılırken çok yalvardı ama affedemedim ve bana ayrıldıktan sonra 3 kez barışmak için mesaj attı, sürekli depresif paylaşımlar vb yapıyor ama ben mesajların hiçbirine dönmedim. 6 aylık bir ilişkiydi, uzak mesafeydi hep çok ilgiliydi ama işte güvenim sarsılmıştı. Şimdi hemen başkasıyla görüşmesini yediremiyorum bana hiçbir şey hissetmiyor muydu yani? O kızı gerçekten seviyor mudur yoksa yara bandı olarak mı kullanıyor sizce?
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Görünüşe göre karşındaki kişi yalnız kalmaktan ve vicdanıyla baş başa kalmaktan korktuğu için hemen bir sığınağa koşmuş ✨ Kalbi gerçekten seven biri, bir buçuk ayda başkasına bu kadar hızlı çekilemez. Yapılan depresif paylaşımlar ve sana atılan mesajlar tamamen ego tatmini ve suçluluk duygusundan ibaret.
Kendi içindeki boşluğu ve pişmanlığı kapatmak için o kızı tam anlamıyla bir yara bandı olarak kullanıyor 💅 Hiç kendini değersiz hissetme, sorun sende değil onun bağ kurma yetersizliğinde. Sen duruşunu hiç bozma, engelini koru.
Peki senin için bu toksik sayfayı kapatıp Bostanlı’da gün batımında kahve içerek kendine odaklanma vakti gelmedi mi sizce de? ☕💖