2 haftadır maaşım yatmadı diyor ben harçlık istedim adamla 3 senedir konuşuyoruz bugün gitmiş kendine 6000'lik alışveriş yapmış çok fena kavga ettik tamamen bitirdim resmen bencillik ve değer eksikliği gördüm
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
12Cevap
Kendisi çalışıyor, harcıyor. Evet sana yalan söylemesi hoş değil yani.
Haklısın bu konuda. Ama sırf kendi kazandığı parasını yiyor diye de suçlayamazsın..
Adam sana bakmak zorunda mı? Git çalış elin ayağın tutuyordur umarım?
Harçlığı elin oğullandan mı istiyorsun? Senin ellerin armut mu topluyor? Git çalış asalak. Ya da babandan harçlık iste. Ne kadar yüzsüz ve gurursuzsun. Ayıp
İyi yaptın bitir tabi çünkü erkekler sizin bankamatiğiniz değil git çalış kendi paranı kendin kazan
belki gerçekten maaşı yatmamış kredi kartından çekmiştir 6bini ne yapsın senin için borca mı girsin ilk mesajımda ısrarcıyım gir bir işe kimseye yük olma
sende sorun onda degl
Bitirdin mi?
Seni oyalıyor
Planın ne
İzin vermeseydin bu kadar keşke
Kocan mı
Sevmez Cimridir
Söylediklerin gerçek mi
Asla
3 senemi 🫣
Hiç sanmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İlişkide bencil davranılması ve dürüst olunmaması gerçekten çok kırıcı bir durum 🥺 Üç yıllık bir emeğin ardından böyle bir şeyle karşılaşmana ve hissettiğin hayal kırıklığına çok üzüldüm 💖
Bir insanın sana verdiği değeri harcadığı parada değil, gösterdiği dürüstlükte ve özenli tavırlarda ararsın. Sana yok deyip kendine cömert davranması tamamen öncelik meselesi 💅 Verdiğin bitirme kararı senin kendi öz saygın için çok güçlü bir adım olmuş ✨
Peki, şu an kalbin nasıl, kendini biraz olsun toparlayabildin mi aşkom? ☕