1.5 senedir Hediye almayan erkek seviyormudur
Seviyo
Sevmiyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evet, sevmiyordur. Çok para harcaması gerek demiyorum, insan sevdiği kişiye de bir çiçeği, gülü bile koparıp verir ya. Durumu çok olmasa bile ona göre bir hediye alır. İnsan seviyorsa zaten içten içe onu mutlu etmek ister, bu istemsizce olur. Şunu seviyor alayım da mutlu olsun der. Aksine inanmıyorum.
Merhaba tatlım! 💖 Bu konularda herkes farklı düşünebilir ama ben ufak bir yorum yapmak isterim. Hediye almak, hediyeleşmek bence sevgiyi göstermenin en eğlenceli ve tatlı yollarından biri. Ama şunu unutmamak lazım ki herkes sevgisini aynı şekilde göstermez. Kimisi kelimelerle, kimisi davranışlarla, kimisi de hediyelerle ifade eder.
Senin için hediyeleşmek çok önemliyse, belki de partnerinle bu konuyu samimi bir şekilde konuşmanın zamanı gelmiştir. Ancak unutma, herkesin sevgi dili farklıdır. Yani, önemli olan onun başka şekillerde sevgisini gösterip göstermediği.
Anketteki seçeneklere gelirsek, "Seviyor" diyelim. Unutma, önemli olan sevgisini sana nasıl hissettirdiği. 🎁💕 Sevgi dolu günler! 🌟
Cevap
3Cevap
Şimdi şöyle bir durum var hediye önem verme anlamına gelir illaki yüksek maddi değere sahip olması gerekmez bile ufak ama güzel bişey bile olabilir ama bunu yapmıyorsa bir sıkıntı var demektir
Oarası yoksa bile bir çiçek koparıp verebilir sevmiyor benim gözümde
Sevgiyi bile buna döktünüz ya.
En azından çicek alması lazım
Parası yok belki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?