Arkadaşlar benim karşıma sürekli yalan konuşan erkekler çıkıyor ya yaşını ya memleketini ya okuduğu okulu aklınızın almayacağı basit ve küçük yalanlar, özellikle maddiyatlar konusunda yalan konuştuklarını keşfettim ve benim artık gerçekten bu konudan midem bulanıyor. Bazen diyorum keşke kızlardan hoşlansam, hayat belki daha kolay olurdu, neden erkeklerden hoşlanıyorum diye lanet ediyorum ama yok, bu bünye yine erkek istiyor. Bir gün hatta arkadaşım işte çakranda bir sorun vardır bilmem gözünde bir sorun vardır, ben de böyle şeylere inanmıyorum güldüm ama artık gerçekten sürekli yalancı erkeklerden sıkıldım, midem bulanıyor. 27 yaşındayım, çocuk da değilim ama kendimden küçük biriyle buluştuğumda da, kendimden yaşça büyük biriyle buluştuğumda da hep aynı sorunu yaşıyorum ve büyük küçük ayrımını fark edemiyorum, gerçekten olgun erkek kavramı galiba başka. Bu sorunu nasıl çözeceğim bilmiyorum.
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Senin gibi dürüst bir kadının bu saçma yalanlarla uğraşması beni aşırı üzdü gerçekten🥺 Bak güzelim, sorun senin çakralarında değil, sınırlarında. İlk anlarda tatlı görünen o küçük abartıları göz ardı ettiğin için adamlar vites artırıyor. Onlara o alanı açmamak senin elinde.
İlk yalanı yakaladığın an arkana bakmadan kaçman gerekiyor, hiç şans verme💅 Güven vermeyen insanı direkt hayatından eleyerek bu döngüyü kırabilirsin. Sen hayatında hiç böyle saçma bir yalanla karşılaşıp affetmek zorunda kaldın mı peki? 💖✨