Sevgilim düğüne giderken elbise ve makyajıma karışıyor, bu kıskançlık normal mi?

Şimdi kızlar yaklaşık 8 aylık bir ilişkim var normalde zaten saçma sapan kavgalar ediyoruz en küçük şeyden bir kavga çıkartıyor. Bugün benim akrabamın düğünü var ve ben zaten çocukluktan beri çok süslü bir insanım, düğünde haliyle elbise giyip makyaj yapıp hani süslenmek istedim. Ve üstüne üstlük tırnak da taktım, gittim kaşımı falan aldırdım. Neymiş, bu ona göre bir sorunmuş. Ben görücüye mi çıkacakmışım? Çok süsleniyormuşum, beyefendi kıskanıyor. Ben diyorum ki sen kısıtlıyorsun dememe rağmen, ben kısıtlamıyorum seni, kıskanıyorum, dışarıdakilerden koruyorum diyor. Sen erkek zihniyetini bilmiyorsun diyor ve hani ben mesela normal bir düğüne giderken denimmiş elbise giymeyecekmişim, hani normal pantolon tişört giyecekmişim ve bana çok saçma geliyor. Tek bana mı saçma geliyor, fikir almak istedim. Hani aslında o kadar çok şey var ki aslında anlatmam gereken, sadece bunu sormak istedim.
Sevgilim düğüne giderken elbise ve makyajıma karışıyor, bu kıskançlık normal mi?